Το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε ένα ποσό δώρο στους εργαζόμενους της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα. Αυτοί το έδωσαν σε δομή αστέγων.

ollandiki-presveia-ellada

Το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε ένα ποσό δώρο στους εργαζόμενους της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα. Αυτοί με τη σειρά τους και αντί να το χρησιμοποιήσουν αυτό το ποσό για τις δικές τους ανάγκες , το έδωσαν σε Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Αγόρασαν για τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα χρηστικά είδη σπιτιού, πολύτιμα για τους ανθρώπους που κατοικούν στη νέα δομή.

Παρακάτω η ανακοίνωση ευχαριστιών από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων.

Όταν το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών έκανε ένα ποσό δώρο στους εργαζόμενους της ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την εργασία τους υπό τις δύσκολες και ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε ο κορωνοϊός, εκείνοι σκέφθηκαν να μην χρησιμοποιήσουν το ποσό αυτό για να καλύψουν κάποια ανάγκη τους ή να αγοράσουν κάτι, αλλά να το διαθέσουν για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, σε μια κίνηση που μας συγκίνησε πραγματικά πολύ.


Κάπως έτσι σήμερα, ο πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, κ. Γρηγόρης Λέων, υποδέχθηκε στο νέο, Πολυδύναμο Κέντρο Αστέγων του Δήμου τον επιτετραμμένο Maurits Ter Kuile (λόγω κωλύματος της πρέσβεως Stella Rinner –Grubacic) και εργαζόμενους της πρεσβείας, οι οποίοι ξεναγήθηκαν σε μεγάλο μέρος του Κέντρου, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενημερώθηκαν αναλυτικά για το έργο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και τις υπηρεσίες που παρέχει στον άστεγο και άπορο πληθυσμό της πόλης.
Η σπουδαία προσφορά των εργαζομένων, μετουσιώθηκε σε χρηστικά είδη σπιτιού, πολύτιμα για τους ανθρώπους που κατοικούν στη νέα δομή. Σας ευχαριστούμε!

*Σημείωση: Το ποσό δεν προσδιορίζεται , αλλά λίγη σημασία έχει αυτό.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!