Aνακοίνωση για #SuperGreeks Βελγίου!

Από σήμερα θα υπάρχουν τακτικά άρθρα και για τη χώρα του Βελγίου αλλά και του Λουξεμβούργου στην Ελληνική γλώσσα! Εδώ μπορείτε να βρείτε το πρώτο μας άρθρο για τη χώρα του Βελγίου και αφορά την Βέλγικη υπηκοότητα !To SuperGreeks πέρα από Tips & Articles φιλοξενεί και επιχειρήσεις από το Benelux και την Ελλάδα, στον επαγγελματικό του κατάλογο | Για να δείτε τις υπάρχουσες επιχειρήσεις Ελλήνων του Βελγίου στην ιστοσελίδα μας, δείτε εδώ! Εάν έχετε ερωτήσεις για προϊόντα ή / και υπηρεσίες Ελλήνων του Benelux τις αναρτάται εδώ και σας απαντάμε άμεσα. Για τους πιο ντροπαλούς υπάρχει πάντα η δυνατότητα ή να μας στείλετε Inbox ή στο e-mail [email protected] ! Μπορείτε πάντα και γενικά να μας ρωτάτε στο Inbox ότι θέλετε. Από μια απλή πληροφορία μέχρι μία συμβουλή.To κοινό Facebook page για όλες τις χώρες του Benelux θα είναι εδώ , αλλά για το Βέλγιο αποκλειστικά μπορείτε να μας στέλνετε και εδώ!Για να δείτε άρθρα από την Ολλανδία που αφορούν το εργασιακό, τη ζωή, τις οικογένειες και παιδιά, επιδόματα, σπίτια, ταξίδια και ότι μπορεί να φανταστεί κάποιος, δείτε εδώ! …. Με αυτό το τρόπο θα πάρετε μια γεύση για το τι θα επακολουθήσει στη συνέχεια και αντίστοιχα, με την αρθρογραφία του Βελγίου! Επίσης σίγουρα θα βρείτε ήδη άρθρα που σας αφορούν. Όπως για παράδειγμα αυτά που αφορούν τα ταξίδια!

Ποιοι είμαστε;

 Είμαστε μια Online κοινότητα Ελλήνων του Benelux, όπου στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε επιχειρήσεις Ελλήνων ή Φιλελλήνων σε Ολλανδία , Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Ελλάδα και μπορείτε, επίσης να ενημερώνεστε τακτικά με άρθρα στην Ελληνική γλώσσα. Σύντομα και με τη νέα κοινή ιστοσελίδα θα προσθέσουμε και περισσότερες υπηρεσίες. Το #SuperGreeks ξεκίνησε από την Ολλανδία και αφού θεωρούμε ότι πέτυχε εκεί ( Αριθμεί περισσότερες από 500 επισκέψεις την ημέρα στην ιστοσελίδα σε μόλις ενάμιση χρόνο, έχουν ήδη γίνει αρκετές συνεργασίες B2B μεταξύ των επιχειρήσεων,  περισσότερα από 100 άρθρα , υπάρχει μεγάλη συμμετοχή γενικά  κ.α.) και πήρε τον δρόμο του, είχε έρθει η ώρα να μεταβούμε και να συνταξιδέψουμε και με τους υπόλοιπους Έλληνες του Benelux!

Γιατί ασχολείστε με τους Έλληνες ;

Είχαμε γράψει ένα άρθρο γιατί πολλοί μας ρωτούσαν ειδικά στην αρχή…. Γιατί ασχολείστε με τους Έλληνες της Ολλανδίας; Λες και δεν γνωρίζετε την κατάσταση και μπλα μπλα…… Οπότε είχαμε γράψει ένα άρθρο που μπορείτε να βρείτε εδώ!  και φυσικά τα ίδια ισχύουν και για τους Έλληνες του Βελγίου, του Λουξεμβούργου αλλά και όλους τους Έλληνες του κόσμου. 

#SuperGreeks

Το κλίμα που επικρατεί στους SuperGreeks είναι πάντοτε θετικό… Μεταξύ των SuperGreeks απαγορεύονται ρητά οι κακεντρέχειες, οι ζήλιες, οι ειρωνείες και οτιδήποτε θυμίζει τον κακό Έλληνα που αφήσαμε πίσω… Οι SuperGreeks γουστάρουν το Βenelux, αγαπάνε την Ελλάδα και σέβονται τον κόσμο όλο!Όποιος βρίζει ή χαρακτηρίζει ή ειρωνεύεται, διαγράφεται το σχόλιο του. Στην δεύτερη φορά που θα κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο διαγράφεται εντελώς από το #SuperGreeks και δεν έχει δικαίωμα σχολιασμού.Δυστυχώς  δε μας αρέσει αυτή η συνθήκη αλλά πρέπει να προβαίνουμε σε τέτοιες κινήσεις διότι πραγματικά δε γίνεται διαφορετικά. Έχει τόσα γκρουπ και page για να βρίσει κάποιος και ειρωνευτεί κτλ. και εμάς αυτό είναι που μας κάνει εμάς να ξεχωρίζουμε. Ο σεβασμός και η ευγένεια ως προς τον συνάνθρωπο μας. Μπορούμε φυσικά να διαφωνούμε αλλά ποτέ να μαλώνουμε σαν τα κοκόρια λες και έχουμε να χωρίσουμε τίποτα!Τίποτα δεν έχουμε να έχουμε να χωρίσουμε -Έχουμε όμως πολλά για να παραμένουμε ενωμένοι!Και έχουμε ένα εκατομμύριο λόγους για να βλέπουμε τη ζωή και τα πράματα αισιόδοξα και θετικά 🙂 🙂 🙂 Για τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στους καταλόγους του #SuperGreeks παρακαλούνται να μας στείλουν ένα μήνυμα στο [email protected] ή να μας καλέσουν στο 0031 6 18948606. Mέχρι να ανέβει η νέα ιστοσελίδα και για το επόμενο δεκαήμερο για τις επιχειρήσεις του Βελγίου υπάρχει έκπτωση. Οι καταχωρήσεις και ο τιμοκατάλογος διαφέρουν ανάλογα με την επαγγελματική κατηγορία ( Κάποιες κατηγορίες όπως λογιστές, Ελληνικά προϊόντα, μεταφορές / μετακομίσεις , μαθήματα ξένων γλωσσών κτλ. έχουν πολύ μεγαλύτερη ζήτηση από κάποιες άλλες επαγγελματικές κατηγορίες  ).  Καλέστε μας ή στείλτε μας μήνυμα για να σας ενημερώσουμε! 

Προσωρινά

  * Μόνο προσωρινά και για άλλες περίπου 10 ημέρες οι επιχειρήσεις του Βελγίου και τα άρθρα για το Βέλγιο, φιλοξενούνται στην παρούσα ιστοσελίδα της Ολλανδίας με την κατάληξη .NL Έπειτα θα φιλοξενούνται όλες οι επιχειρήσεις και άρθρα από Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο σε μία κοινή ιστοσελίδα, με νέο λογότυπο, σε .eu , με νέες υπηρεσίες και αρκετά νέα πράματα…  Το #SuperGreeks μεγάλωσε , αλλάζει look και βαδίζει για νέες εμπειρίες και περιπέτειες μαζί με όλους εσάς!Γενικότερα δε θέλουμε να διστάζετε να ζητάτε από εμάς την οποιαδήποτε πληροφορία στα Social Media κανάλια μας ή στο e-mail: [email protected]

Το #SuperGreeks έχει μεγάλη απήχηση γιατί σε αυτό βοήθησαν και οι ίδιοι οι αναγνώστες του

Εμείς θα γράψουμε έτσι και αλλιώς πολλά άρθρα για τη ζωή μας στο Βέλγιο, όμως θα βοηθούσαν επίσης πολύ, για παράδειγμα οι δικές σας ιδέες και προτάσεις !Ακόμα αν σε οποιοδήποτε άρθρο, γίνει το οποιοδήποτε λάθος, μπορείτε πάντα να μας διορθώσετε με όμορφο τρόπο, ώστε τελικά να μεταδώσουμε την σωστή πληροφορία ( Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε ).Μπορείτε επίσης να μας στέλνετε φωτογραφίες από το Benelux και να μας βοηθάτε στην πρωινή καλημέρα! που θα λέμε κάθε πρωί ( Κάθε πρωί όπως μπορείτε να δείτε στο Facebook που αφορούσε μέχρι πρότινος την Ολλανδία, αλλά πλέον όλες τις χώρες του Benelux, βάζουμε μια όμορφη φωτογραφία από τις Κάτω Χώρες για να ξεκινήσουμε μια όμορφη φωτογραφία την ημέρα μας και φυσικά την “Καλημέρα” που ξεχάσαμε πλέον να λέμε οι Έλληνες! ) .Στην Ολλανδία μας γνωρίζουν ήδη , αλλά για τους Έλληνες του Βελγίου και του Λουξεμβούργου, θα βγάζουμε συχνά πλέον ανακοινώσεις επίσημες από την ιστοσελίδα μας ή ανεπίσημες από το Facebook page μας για να αρχίσετε να μαθαίνεται πως λειτουργούμε , τη φιλοσοφία μας και ότι μπορεί να σας αφορά.Με εκτίμηση SuperGreeks

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks