Σκόρ: 50-1 σε ποδοσφαιρικό αγώνα του Άγιαξ (U12). Κανένα fair-play.

Οι μικροί του Άγιαξ συνέτριψαν τους αντίστοιχους μικρούς της ομάδος του ΜΦΦ Μάαστριχτ με σκόρ 50-1. Δεν έδειξαν οι πιτσιρικάδες του Άγιαξ κανέναν οίκτο για τους αντιπάλους τους και τους συνέτριψαν με απόρροια να προκύψει ένας διάλογος για το fair play…. Που δεν υπήρξε ποτέ!

Tο να ισοπεδώνεις τον αντίπαλο έχει να κάνει με τον σεβασμό. Πρέπει πάντα να σέβεσαι κάθε αντίπαλο. Να πούμε ότι προπονητές με αντίστοιχα αποτελέσματα είχαν φύγει από τους πάγκους ακαδημιών σε άλλες περιπτώσεις.

Για να διαβάσετε για το πως ξεκίνησε ο Άγιαξ , τη φιλοσοφία του, τις ακαδημίες και γενικά για την ιστορία του , δείτε εδώ!

Να επισημάνουμε βέβαια ότι προηγουμένως η ομάδα του ΜΦΦ Μάαστριχτ είχε χάσει 13-3 από το Brabant και 10-3 από τους πιτσιρικάδες της Φορτούνα Σιτάρντ. Δε τη λες και σε φόρμα αυτή την ομάδα… Αλλά σίγουρα δεν είναι σωστό να τους ξεφτιλίζεις κιόλας.

Για την ιστορία να πούμε ότι ο μικρός Τραορέ έβαλε 13 γκόλ και ότι σκοράρε σχεδόν όλη η ομάδα σε αυτό το ματς με τα άπειρα γκολ και στο επίπεδο U12.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks