Χρήσιμα Apps για τους Έλληνες της Ολλανδίας

apps-ολλανδία

Σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα άρθρο με χρήσιμα APPS για τους κατοίκους της Ολλανδίας.

#NoSponsor

Για τον καιρό στην Ολλανδία

apps-ολλανδία

Ο καιρός στην Ολλανδία αλλάζει συνεχώς. Δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι θα συμβεί μετά από μερικές ημέρες, μιας και δεν υπάρχουν βουνά και υπάρχει αρκετός αέρας για να γυροφέρνει τα σύννεφα όπου θέλει.

Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις για τον καιρό, αλλά μπορούν να γίνουν προβλέψεις για την ίδια μέρα και ιδιαίτερα το τι θα συμβεί με τη βροχή. Από όσα Apps δοκιμάσαμε όλα αυτά τα χρόνια, διαπιστώσαμε ότι πιο αξιόπιστο είναι το Weer Online.

Για τις δημόσιες υπηρεσίες

Το DigID είναι ένα από τα APP που θα πρέπει να έχεις κάνει σίγουρα download. Είναι αυτό που σε δίνει πρόσβαση κάθε φορά που θέλεις να μπεις σε μια υπηρεσία ονλαιν του δημοσίου.

Για παράδειγμα, με αυτό και με μόλις 2 ¨κλίκς¨ μπορείς να μπεις στο δημαρχείο της πόλης σου, την εφορία, τα επιδόματα κ.α.

Για τα ΜΜΜ

ολλανδία-τρένα-ουτρέχτη

NS -Αυτό το APP είναι απαραίτητο. Είναι το πιο έγκυρο APP για να τσεκάρεις τα δρομολόγια των τρένων.

9292: Καλό και χρήσιμο APP που έχουμε σχεδόν όλοι, αλλά είναι πιο αξιόπιστο για τα δρομολόγια λεωφορείων και τραμ.

DELIVERY Φαγητού

Σίγουρα θα πρέπει να κατεβάσεις ΑPPS για να κάνεις τις παραγγελίες. 2 δημοφιλή APPS είναι το “Thuisbezorgd” και το “Uber Eats”.

Για το φαγητό γενικά

Θα πρέπει να κατεβάσεις σίγουρα το αγαπημένο μας APP, που δεν είναι άλλο από το “Too Good to Go”. Σε πολλές συζητήσεις μεταξύ μας έχουμε αναφέρει ότι είναι η πιο έξυπνη ιδέα APP ever. Αυτό το APP βοηθάει στο να μη σπαταλάνε εστιατόρια, ξενοδοχεία και supermarket το φαγητό και πριν λήξουν τα προιόντα να τα διανέμουν σε εμάς σε φτηνή τιμή. Για παράδειγμα, ένα ξενοδοχείο καθημερινά πετάει όλα τα προιόντα του μπουφέ… γιατί να πάνε όμως χαμένα, αφού μπορεί να τα φάει κάποιος άλλος ;

Τη χαρακτηρίζουμε ως την πιο έξυπνη ιδέα, γιατί με αυτό τον τρόπο δεν πετιέται φαγητό, είναι ένα extra εισόδημα για τις επιχειρήσεις και φυσικά είναι μια δελεαστική πρόταση για όλους εμάς.

*** Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει. Λαμβάνεις προιόντα σε ένα magic box.

Aπό την εμπειρία μας να σας πούμε ότι αυτά τα μαγικά κουτιά έχουν τις περισσότερες φορές, προιόντα αξίας μεγαλύτερης από αυτήν που υπόσχονται οι επιχειρήσεις στο APP.

Ελληνικά προιόντα στην Ολλανδία

Δεν έχει γίνει ακόμα APP, αλλά είναι στους μελλοντικούς μας στόχους να το δημιουργήσουμε. Στο SuperGreeks Marketplace θα βρεις ήδη πληθώρα ελληνικών προϊόντων για τους Έλληνες της Ολλανδίας – τσέκαρε εδώ!.

Γρήγορο Delivery

Δεν έχεις καν το χρόνο να πας μέχρι το supermarket ; Πλέον μπορείς να έχεις τα προιόντα στην πόρτα του σπιτιού σου μόλις σε μερικά λεπτά. Apps, όπως το Gorillas, το Getir και τo Zapp έχουνε άπειρες επιλογές προϊόντων – σε περίπου 15 λεπτά, αν ζεις σε μεγάλη πόλη, τα προιόντα θα τα έχει φέρει ένα ευγενικό παιδί με το ποδήλατο. Μη ξεχάσεις το TIP !

Ανταλλαγή χρημάτων

Tikkie: Το γνωστό σε όλους μας Tikkie στην Ολλανδία. Ακόμα και αν δεν ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα αυτό το APP, σε πολλές περιπτώσεις είναι χρήσιμο, μιας και ζούμε στην εποχή που δεν έχει κανείς χρήματα cash μαζί του. Στις περιπτώσεις λοιπόν που είμαστε πολλά άτομα και πληρώνει μόνο ένας από την κάρτα του, γίνεται split ο λογαριασμός με το APP του τίκι. Αν για παράδειγμα, ένα τραπέζι 4 ατόμων, κόστισε 200 ευρώ, τότε αυτός που πλήρωσε μας στέλνει τίκι των 50 ευρώ. Σε 2 βήματα έχουμε μεταφέρει τα χρήματα αυτά από τον λογαριασμό μας στον λογαριασμό αυτού που πλήρωσε το συνολικό ποσό του τραπεζιού.

Για εργασία στην Ολλανδία

Το Temper είναι μια καλή επιλογή για όλους τους Freelancers που αναζητούν ένα έξτρα μεροκάματο. Σε αυτό το APP θα βρεις πάρα πολλές δουλειές με καλό ημερήσιο μισθό.

Ιδιαίτερα αυτή την εποχή που όλα τα εστιατόρια, ξενοδοχεία και μαγαζιά ψάχνουν απεγνωσμένα προσωπικό, το temper σου δείχνει πραγματικά δουλειές με δελεαστικά χρήματα.

Γράψε μας στα σχόλια και περισσότερα χρήσιμα APPS που γνωρίζεις και θέλεις να προτείνεις σε όλους μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks