Ώρα για Δώρα για #SuperGreeks

xristougenna-ellines-ollandia-velgio

Από αύριο 10/12/2019 ξεκινάμε στο SuperGreeks τους Χριστουγεννιάτικους διαγωνισμούς όπου επιχειρήσεις από την πλατφόρμα μας δίνουν δώρα για όλους τους SuperGreeks.

Το κάναμε και πέρυσι με 10 διαφορετικές επιχειρήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και παρότι ήμασταν το 1/3 των ανθρώπων που παρακολουθούν σήμερα το project , αυτοί οι διαγωνισμοί είχαν πάρει τεράστια προβολή και ο κόσμος είχε δηλώσει πάρα πολλές συμμετοχές. Φέτος με τόσο συσπειρωμένο SuperGreeks δεν μπορούμε να φανταστούμε την έκταση που θα πάρουν αυτοί οι διαγωνισμοί. Ώρα για Δώρα , λοιπόν 🙂

Για φέτος θα έχουμε και διαφόρων ειδών δώρα. Από δωροεπιταγές μέχρι δωρεάν υπηρεσίες και boxes με προϊόντα. Η κλήρωση μας θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο από το μπαλκονάκι μας και με video.

Να κάνουμε δώρα στους δικούς μας ανθρώπους που αγαπάμε…

Mπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει στους διαγωνισμούς όσες φορές το επιθυμεί. Μια φορά για τον εαυτό και έπειτα με tag και για τους φίλους του, το αμόρε , την οικογένεια.

Θα παραθέσουμε περισσότερες λεπτομέρειες με τους όρους του διαγωνισμού, το επόμενο διάστημα. Οι κληρώσεις θα γίνουν με τη νέα χρονιά.

Έχουμε ήδη κλείσει με κάποιες επιχειρήσεις για κάποιους διαγωνισμούς. Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που θέλετε να συμμετέχετε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@supergreeks.eu …. Για φέτος , όπως και πέρυσι θα υπάρχει ένα μικρό αντίτιμο συμμετοχής.




Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα




Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?