Ώρα για Δώρα για #SuperGreeks

xristougenna-ellines-ollandia-velgio

Από αύριο 10/12/2019 ξεκινάμε στο SuperGreeks τους Χριστουγεννιάτικους διαγωνισμούς όπου επιχειρήσεις από την πλατφόρμα μας δίνουν δώρα για όλους τους SuperGreeks.

Το κάναμε και πέρυσι με 10 διαφορετικές επιχειρήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και παρότι ήμασταν το 1/3 των ανθρώπων που παρακολουθούν σήμερα το project , αυτοί οι διαγωνισμοί είχαν πάρει τεράστια προβολή και ο κόσμος είχε δηλώσει πάρα πολλές συμμετοχές. Φέτος με τόσο συσπειρωμένο SuperGreeks δεν μπορούμε να φανταστούμε την έκταση που θα πάρουν αυτοί οι διαγωνισμοί. Ώρα για Δώρα , λοιπόν 🙂

Για φέτος θα έχουμε και διαφόρων ειδών δώρα. Από δωροεπιταγές μέχρι δωρεάν υπηρεσίες και boxes με προϊόντα. Η κλήρωση μας θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο από το μπαλκονάκι μας και με video.

Να κάνουμε δώρα στους δικούς μας ανθρώπους που αγαπάμε…

Mπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει στους διαγωνισμούς όσες φορές το επιθυμεί. Μια φορά για τον εαυτό και έπειτα με tag και για τους φίλους του, το αμόρε , την οικογένεια.

Θα παραθέσουμε περισσότερες λεπτομέρειες με τους όρους του διαγωνισμού, το επόμενο διάστημα. Οι κληρώσεις θα γίνουν με τη νέα χρονιά.

Έχουμε ήδη κλείσει με κάποιες επιχειρήσεις για κάποιους διαγωνισμούς. Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις που θέλετε να συμμετέχετε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] …. Για φέτος , όπως και πέρυσι θα υπάρχει ένα μικρό αντίτιμο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks