Η Ολλανδία είναι το «καλύτερο μέρος για να είναι παιδί», λέει η Unicef ​​σε νέα έκθεση

Ολλανδία-χαρούμενα-παιδιά

Τα παιδιά στις πλουσιότερες χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ολλανδίας, αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, παχυσαρκία και κακές κοινωνικές και ακαδημαϊκές δεξιότητες, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη από το παιδικό ταμείο του ΟΗΕ, Unicef.

Ωστόσο, η ευημερία των παιδιών στην Ολλανδία παραμένει στην κορυφή μιας λίστας από τις 41 πιο ευημερούσες χώρες στον κόσμο, δήλωσε η Unicef. Η Δανία και η Νορβηγία βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση.

Η άλλη όψη του νομίσματος

Φυσικά αυτό δεν ισχύει για όλα τα παιδιά στην Ολλανδία και σύμφωνα με την διευθύντρια της Unicef Nederland δεν αποτελούν οι Κάτω Χώρες εγγύηση για μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή για κάθε παιδί.

Ενώ τα παιδιά της Ολλανδίας είναι στην κορυφή της κατάταξης όσον αφορά την ψυχική τους υγεία, με το 90% να είναι ικανοποιημένοι με τη ζωή, είναι 9ο όσον αφορά τη σωματική υγεία.

Επίσης όπως διαβάσαμε σε άλλο άρθρο του SuperGreeks.EU η Unicef σε άλλη της έκθεση μας είπε ότι τα περισσότερα τρόφιμα στα SuperMarket της Ολλανδίας είναι ακατάλληλα για παιδιά.

Τέλος, το 25% των παιδιών στην Ολλανδία θεωρούνται υπέρβαρα σύμφωνα με την Unicef.

μαθήματα-τραγούδι-ολλανδία-πατση
Για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε και μάθετε το κλασσικό τραγούδι, το μοντέρνο τραγούδι, τη θεωρία της μουσικής, υπάρχουν Online μαθήματα με την Mezzo Soprano, Σοφία Πάτση.

Πηγή: Dutch News

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks