Λίγα λόγια για το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ στο Άμστερνταμ

φεστιβάλ-ντοκιμαντέρ-Άμστερνταμ

Αγαπάμε τα φεστιβάλ κινηματογράφου και ντοκιμαντέρ. Πέρυσι, συμμετείχαμε με PODCAST στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όμως φέτος που δε στείλαμε κάποιο υλικό για να προκριθεί και δε θα παρευρεθούμε στην Ελλάδα, σας παροτρύνουμε να πάμε όλοι μαζί στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ. Έχουμε “τρέλα” με τα φεστιβάλ αυτά. Είναι η ποιότητα, είναι η άλλη ματιά που δε σου προσφέρει το Hollywood ή οι γνωστές, μεγάλες παραγωγές ντοκιμαντέρ.

Ημερομηνίες και εισιτήρια

Αυτό είναι το 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ του Άμστερνταμ και διεξάγεται από τις 9 έως 20 Νοεμβρίου. Ομιλίες, παραστάσεις, διαδραστικά και καθηλωτικά έργα σε όλο το Άμστερνταμ.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 11.25 ευρώ, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, παρά το ότι τα πάντα στη ζωή μας εδώ έχουν ακριβύνει. Τα online εισιτήρια κοστίζουν 8.50 ευρώ

Πληροφορίες για τα εισιτήρια βρίσκεις εδώ!

Κινηματογράφοι και τοποθεσίες

Σχεδόν όλοι οι διαθέσιμοι κινηματογράφοι της πόλης έχουν προβολές του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ. Σε όλους τους χώρους που διατίθενται έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα ντοκιμαντέρ άτομα με ειδικές ανάγκες- υπάρχει δηλαδή πρόνοια και υποδομή για τα αναπηρικά καροτσάκια.

Ανάμεσα στους χώρους που θα φιλοξενούν ντοκιμαντέρ, ξεχωρίσαμε το Tuchinski, το πλανητάριο και οι αίθουσες του μουσείου κινηματογράφου.

Προβολές θα γίνουν και με VR.

Περισσότερες πληροφορίες για τους χώρους μπορείτε να βρείτε εδώ!

Εμείς ήδη έχουμε κλείσει εισιτήρια. Εσύ;

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks