Αναμένεται σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας σε Ολλανδία και Βέλγιo

kairos-ollandia-volta

Οι ημέρες με καλό καιρό στο Benelux είναι όμορφες μέρες – τέλειες ημέρες για περίπατο, ποδηλασία, πικ-νικ κ.α.

Ακόμα και αν εργαζόμαστε μπορούμε μετά την εργασία μας να πάμε ένα περίπατο στις όμορφες και καταπράσινες πόλεις που ζούμε ή να πάρουμε τα ποδηλατάκια μας και λίγο παραέξω να βρούμε πολλές όμορφες γωνιές στους αγρούς, τα ποτάμια και τα δάση. Και το Βέλγιο και η Ολλανδία έχουν πολλά τέτοια μέρη για να επισκεφτούμε.

Και αφού ταξιδέψαμε λίγο νοερά… Πάμε να δούμε τον καιρό για την εβδομάδα μπροστά μας.

Συμβουλευτήκαμε τον καιρό από το Accuweather και καταγράφουμε τι θα συμβεί με αυτόν στην πόλη των Βρυξελλών και Άμστερνταμ.

Άμστερνταμ

Τρίτη: Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 19 βαθμούς και προβλέπεται ηλιοφάνεια καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Real feel θα είναι στους 21 βαθμούς και ο αέρας θα φτάσει μόλις μέχρι τα 14km / h.

Τετάρτη: 22 Βαθμούς , ηλιοφάνεια μόνο, με real feel τους 24 βαθμούς. Οι ενοχλητικοί αγέρηδες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα.

Πέμπτη: Η πιο ζεστή μέρα από όλες. Τέλεια μέρα για ρεπό και περίπατο σε μαγικά μονοπάτια ή ποδήλατο wherever ( Είναι τέλεια σε κάθε περίπτωση ). Άπνοια και όλη μέρα ηλιοφάνεια προβλέπεται για την Πέμπτη. Τα μέρη με νερό είναι αυτά που θα επιλέξουμε αν καταφέρουμε να πάμε κάποια βόλτα αυτή την ημέρα.

Παρασκευή: 24 βαθμούς, με real feel τους 25 και κάποια συννεφάκια κατά τόπους. Ο αέρας θα είναι με μεγαλύτερη ταχύτητα από τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο, σε καμία περίπτωση δε θα ενοχλήσει τον περίπατο ή ποδηλασία μας.

logotherapeftes-ollandia
Για υπηρεσίες λογοθεραπείας επικοινωνούμε με το Talk2ME. Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας βρίσκουμε στο SuperGreeks.

Βρυξέλλες

Tρίτη: Σήμερα στις Βρυξέλλες θα έχουμε μια υπέροχη μέρα. 23 βαθμοί, με real feel τους 25 βαθμούς και σχεδόν άπνοια. Ότι πρέπει μέρα για ρεπό ή ένα παγωμένο μπυράκι μετά την εργασία μας σε κάποιο πάρκο με τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας ή τριγύρω στις όμορφες γωνιές της πόλης.

Τετάρτη: Θα υπάρχει και από κάνα σύννεφο που και που, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα στερηθούμε τη βιταμίνη-D από τον ήλιο. 22 βαθμοί και μία φανταστική μέρα με real feel τους 26 βαθμούς και χωρίς υποψία αέρα.

Πέμπτη: Πάρα πολύ ζεστός καιρός με θερμοκρασία που θα φτάσεις τους 27 βαθμούς και real feel τους 30 βαθμούς! Η απόλυτη μέρα για να μην εργάζεσαι και να έχεις μια ημερήσια εκδρομή. Το καπελάκι θα είναι απαραίτητο αυτή την ημέρα, όπως και το πολύ νερό.

Παρασκευή: Η υψηλή θερμοκρασία θα παραμείνει και το κοντέρ της θερμοκρασίας θα φτάσει και πάλι τους 26 βαθμούς με real feel τους 27 βαθμούς. Σε κάποιες περιοχές από το μεσημέρι ίσως βρέξει λιγάκι για να μας δροσίσει. Η άπνοια είναι χαρακτηριστικό και αυτής της ημέρας.

kommwtirio-vrukselles
Για Hair Styling στις Βρυξέλλες κλείνουμε ραντεβού με το Macondo Specialist. Περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας βρίσκουμε στο SuperGreeks.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks