Γερμανία: TOP3 υπαίθριες αγορές στο Βερολίνο

βερολίνο-αγορές

Το Βερολίνο είναι μαγικό για να ζεις, αλλά και να το επισκέπτεσαι για διακοπές. Σε κάθε περίπτωση δε θα παραλείψεις κάποιες από τις υπαίθριες αγορές της πόλης!

Το Βερολίνο, δεν είναι απλός ένας προορισμός με σημείο αναφοράς την ιστορία και τη νυχτερινή ζωή, αλλά και για τις πολυσύχναστες λαϊκές αγορές που προσφέρουν τα πάντα, από vintage θησαυρούς μέχρι διεθνείς κουζίνες. Αυτή η ζωντανή ατμόσφαιρα των αγορών του Βερολίνου, όπου ντόπιοι και τουρίστες συναντιούνται σε έναν χώρους που φιλοξενούν τους λαούς.

Αγαπημένες λαϊκές αγορές στο Βερολίνο

Markthalle Neun

Αυτό το μάρκετ βρίσκεται στην απίστευτη και μοναδική γειτονιά του Kreuzberg, το Markthalle Neun στέκεται ως ιστορικό ορόσημο με απίστευτες μυρωδιές και γεύσεις από όλο τον κόσμο. Από βιολογικά και vegan προϊόντα που πωλούνται από ανεξάρτητες εταιρείες έως μια ποικιλία διεθνών κουζινών, αυτή η αγορά απευθύνεται σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των νέων της δεκαετίας του ’20. Γενικά θα βρεις λιγότερο ή περισσότερο τα πάντα από φαγητό και πιοτό.

Η αίθουσα φαγητού της αγοράς θα σας ενθουσιάσει, αν και είναι αρκετά πιθανό να μη βρεις θέσεις να κάτσεις.

📌 (Eisenbahnstraße 42/43, 10997 Βερολίνο, Γερμανία) ​ – Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της αγοράς*

Boxhagener Platz

αγορές-βερολίνο-δραστηριότητες

Κάθε Σάββατο, η Boxhagener Platz στην αγαπημένη γειτονιά των SuperGreeks, το Friedrichshain μετατρέπεται σε μια φανταστική αγορά αγροτών που προσφέρει φρέσκα προϊόντα, τυρί, ψάρια, μπαχαρικά και απολαυστικό φαγητό από καντίνες. Τις Κυριακές, μεταμορφώνεται σε μια ζωντανή υπαίθρια αγορά, που επιδεικνύει ένα μείγμα από αντίκες, χειροποίητα αντικείμενα, ρούχα και έργα τέχνης, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία αγορών για κυνηγούς ευκαιριών και για όσους αναζητούν ένα διαφορετικό στυλ !

Σχόλιο του δημιουργού: Λόγω του ότι έχω μείνει στην περιοχή και αυτό ήταν το αγαπημένο μου πάρκο θα σας πω ότι είναι και η πιο ιδιαίτερη γειτονιά του Βερολίνου μέρα και νύχτα. Είναι τόσο ιδιαίτερη και τόσο μοναδική… Σίγουρα θα την επισκεφτείς τη νύχτα, αλλά και τη μέρα. Σε ότι αφορά αυτή την αγορά να σημειώσουμε ότι είναι μια μικρή συνοικιακή αγορά.

📌 (Grünberger Str. 75, 10245 Βερολίνο, Γερμανία )

Λίγο παρακάτω στο RAW-Gelände θα βρείτε ακόμα ένα μάρκετ με second hand ρούχα !

Mauerpark

Το Mauerpark, κάποτε μέρος της λωρίδας θανάτου του Τείχους του Βερολίνου, φιλοξενεί τώρα μια από τις πιο διάσημες υπαίθριες αγορές της πόλης. Κάθε Κυριακή, μεταμορφώνεται σε έναν θησαυρό με αντίκες, χειροποίητα είδη και λαχταριστούς πάγκους με φαγητό. Το πάρκο είναι ένας καμβάς για καλλιτέχνες γκράφιτι, μια σκηνή για καλλιτέχνες του δρόμου και ένας κοινόχρηστος χώρος όπου οι ντόπιοι και οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν ένα ηλιόλουστο απόγευμα με μουσική και καλό φαγητό

📌 (Gleimstraße 55, 10437 Βερολίνο, Γερμανία) ​

Είτε ζεις στο Βερολίνο, είτε έρχεσαι ως τουρίστας θα επισκεφτείς κάποιες από αυτές τις αγορές. Δεν είναι απλά μια λαϊκή αγορά, είναι ένας κόμβος που συναντιούνται οι λαοί όλου του κόσμου. Μας αρέσει πάρα πολύ εμάς να επισκεπτόμαστε τις υπαίθριες αγορές του κόσμου – είτε πωλούν φαγητά, είτε vintage πράματα – είτε οτιδήποτε. Είναι μάλλον μια από τις δραστηριότητες που θα βάλεις και για σένα όταν επισκεφτείς τελικά το Βερολίνο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks