Ολλανδία: Από την 1η Ιουνίου οι μάσκες θα είναι υποχρεωτικές στα ΜΜΜ

Σήμερα θα ανακοινωθούν τα νέα μέτρα της Ολλανδίας και ο NOS έχει το ρεπορτάζ. Το SuperGreeks θα καταγράψει live τη σημερινή συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού της Ολλανδίας. Like στη σελίδα μας για να ενημερωθείτε για τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν από τον Μάρκ Ρούτε.

Από την 1η Ιουνίου, οι δημόσιες συγκοινωνίες θα εκτελούνται ξανά σύμφωνα με το κανονικό χρονοδιάγραμμα από την προ COVID-19 εποχή. Αυτοί που ταξιδέυουν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα υποχρεούνται να φορούν μάσκα προσώπου σύμφωνα με πηγές του NOS.

Οι εταιρείες δημοσίων μεταφορών επέμεναν για τη χρήση μάσκας στα οχήματα που μεταφέρουν τον κόσμο.

Καθώς ο αριθμός των μολύνσεων από κορονοϊό συνεχίζει να μειώνεται, το Υπουργικό Συμβούλιο πρόκειται τώρα να χαλαρώσει ορισμένους περιορισμούς. Αυτό συμβαίνει με την προϋπόθεση ότι δεν ξανά υπάρξει έξαρση του ιού το επόμενο διάστημα.

Πώς θα είναι οι επόμενες εβδομάδες;


Από την επόμενη Δευτέρα, 11 Μαΐου, τα κομμωτήρια και τα στούντιο νυχιών θα ανοίξουν ξανά. Αυτά και άλλα επαγγέλματα επαφής θα είναι υποχρεωμένα να εργάζονται κατόπιν ραντεβού μόνο προς το παρόν. Κατά την πραγματοποίηση ενός τέτοιου ραντεβού, πρέπει να διασφαλίσουν ότι ο πελάτης δεν θα έχει συμπτώματα κορονοϊού.

Οι μάσκες προσώπου δεν είναι υποχρεωτικές στο κομμωτήριο. Ωστόσο, πρέπει να διατηρείται απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των πελατών. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλες οι καρέκλες για να εξυπηρετούν πελάτες σε ένα κομμωτήριο.

Σπορ χωρίς επαφή


Ο πρωθυπουργός Rutte θα ανακοινώσει επίσης απόψε ότι από τις 11 Μαΐου, τα αθλήματα χωρίς επαφή, όπως το τένις και το γκολφ θα μπορούν να ξανά ξεκινήσουν , χωρίς να είναι σαφές αν θα ξεκινήσουν και οι αγώνες.

Ήταν ήδη γνωστό ότι τα δημοτικά σχολεία θα ξεκινήσουν ξανά την επόμενη Δευτέρα. Η επανέναρξη των σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχει προγραμματιστεί για τις 2 Ιουνίου, μία ημέρα μετά την Πεντηκοστή.

*Όλα τα παραπάνω είναι αναπαραγωγή από το ρεπορτάζ του ΝΟS. Τα μέτρα που θα ισχύουν σίγουρα θα τα γνωρίζουμε σήμερα στη συνέντευξη τύπου και από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Μάρκ Ρούτε.

Φωτογραφία και πηγή ενημέρωσης : NOS

Για την εκτύπωση διαφημιστικού υλικού και επιγραφές καταστημάτων , το SuperGreeks προτείνει την Sign Maker. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο SG.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks