Άμστερνταμ- Ολλανδία: Παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών θα ταξιδεύουν δωρεάν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

αμστερνταμ-τραμ

Από τις 22 Ιουλίου, τα παιδιά ηλικίας 4 έως 11 ετών μπορούν να ταξιδεύουν δωρεάν στο Άμστερνταμ με το λεωφορείο, τραμ και μετρό για τουλάχιστον 4 μήνες. 

Αυτό είναι υπέροχο για τις οικογένειες του Άμστερνταμ. Μπορούν να μετακινούνται στην πόλη χωρίς υψηλό κόστος. Τα ταξίδια γίνονται πιο προσιτά με αυτόν τον τρόπο.

 Η προσφορά θα διαρκέσει έως τα τέλη Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε το δημαρχείο του Άμστερνταμ, αλλά θα διαρκέσει και περισσότερο αυτή η ρύθμιση απ’ ότι καταλαβαίνουμε.

Για την αίτηση;

Πολλοί άνθρωποι θα επωφεληθούν από αυτήν την προσφορά. Μπορείτε να κάνετε αίτηση από την 1η Ιουλίου και να το τοποθετήσετε στην προσωπική κάρτα OV chip του παιδιού σας. Θα σας πούμε περισσότερα για το πώς να το κάνετε αυτό σε εύθετο χρόνο και θα βοηθήσουμε άτομα που δεν μπορούν να το καταλάβουν μόνοι τους – θα περιμένουμε όμως πρώτα τις επίσημες ανακοινώσεις του δημαρχείου για τα διαδικαστικά.

Περισσότεροι άνθρωποι στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Ελπίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι θα βρουν τον δρόμο της επιστροφής στα λεωφορεία, τα τραμ και τα μετρό. Σύμφωνα με το δημαρχείο, μετά την πανδημία, οι κάτοικοι δεν επέστρεψαν με την ίδια μαζικότητα στα ΜΜΜ της πόλης και χώρας.

Έως 30 Νοεμβρίου

Η προσφορά θα για διαρκεί για αρχή από 22 Ιουλίου έως 30 Νοεμβρίου. Τα παιδιά πρέπει πάντα να ταξιδεύουν συνοδευόμενα από κάποιον ενήλικα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks