Ειδική Προσφορά: Μονοήμερα εισιτήρια μόνο 10 ευρώ για το GHF

Ο ενθουσιασμός αυξάνεται καθώς το Greek Hub Fest πλησιάζει και έχουμε φανταστικά νέα για εσάς! Παρουσιάζουμε σήμερα μια ειδική προσφορά που διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή σας σε αυτήν την εμπλουτιστική εμπειρία.

Σας παρουσιάζουμε τα μονοήμερα εισιτήρια!

Τώρα, μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ την ημέρα που προτιμάτε με μόλις 10 ευρώ. Είναι η τέλεια επιλογή αν έχετε στο μυαλό σας μια συγκεκριμένη συνεδρία ή ημέρα ή αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το τι έχει να προσφέρει το φεστιβάλ μας.

Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε:

🔸 Πρόσβαση μίας ημέρας: Με ένα εισιτήριο μίας ημέρας, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις συνεδρίες του φεστιβάλ, τις συνεντεύξεις, τις παρουσιάσεις και την ψυχαγωγία την επιλεγμένη ημέρα.

🔸 Ευέλικτες επιλογές: Μπορείτε να επιλέξετε την ημέρα που ευθυγραμμίζεται με τα ενδιαφέροντα και το πρόγραμμά σας. Είτε πρόκειται για μια μέρα διαδικτυακών σεμιναρίων, εργαστηρίων πολιτιστικών παρουσιάσεων ή ψυχαγωγίας, η επιλογή είναι δική σας.

🔸 Value for Money: Είναι ένας οικονομικός τρόπος για να γίνετε μέρος της ζωντανής κοινότητάς μας. Και το εισιτήριο μας με κόστος 30 ευρώ είναι φτηνό για να μπορείτε να συμμετέχετε όσοι περισσότεροι – τα workshops, webinars, οι παρουσιάσεις και ότι άλλο έχει ετοιμαστεί από τους συμμετέχοντες είναι θησαυρός.

Θέλετε να δείτε το πρόγραμμα ,τους επαγγελματίες και τα θέματα των events ;

Πλοηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ μας: https://greekhubfest.com/

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα! Εάν αποφασίσετε ότι μια μέρα δεν είναι αρκετή και θέλετε να ζήσετε ολόκληρο το φεστιβάλ, μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση σε ένα Full Festival Pass για μόλις 20 ευρώ επιπλέον. Εμείς αυτό το εισιτήριο σας παροτρύνουμε να πάρετε.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε βοήθεια με την αγορά του εισιτηρίου σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης στη διεύθυνση [email protected]

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Greek Hub Fest, είτε πρόκειται για μια μέρα είτε για ολόκληρο το φεστιβάλ. Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία!

Θερμούς χαιρετισμούς,

Οργανωτική ομάδα του Greekhubfest – Γνώση, εμπειρία, διάδραση: Η Ελλάδα λάμπει στην Ευρώπη

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks