Ξανα ανοίγουν τα μουσεία στο Βέλγιο

mouseia-velgio

Ξανά ανοίγουν σήμερα τα μουσεία στο Βέλγιο και μη ξεχνάτε το άρθρο μας για τις κάρτες των μουσείων που πρέπει, κατά τη γνώμη μας, να έχει ο κάθε πολίτης του Βελγίου. Tα μουσεία είναι από τις ομορφότερες δραστηριότητες και λατρεύουμε να επισκεπτόμαστε αυτά. Γνώση, ηρεμία, πνευματική καλλιέργεια και ξεκούραση είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείς να λάβεις με μία επίσκεψη σου σε ένα μουσείο.

Στο Βέλγιο τα μουσεία ξανά ανοίγουν και εμείς θα καταγράψουμε τι πρέπει να κάνετε εάν θέλετε να επισκεφτείτε ένα από τα εκατοντάδες μουσεία της χώρας.

Online εισιτήριο

Θα πρέπει να κλείσετε online ή μέσω τηλεφώνου το εισιτήριο σας για την πρόσβαση σε κάποιο μουσείο. Αυτή η ενέργεια είναι απαραίτητη για να διασφαλιστεί ότι το μουσείο δε θα είναι γεμάτο και θα μπορέσουν να διατηρηθούν οι σχετικές αποστάσεις ασφαλείας.

Ομαδικές επισκέψεις / Group

Aυτή την εποχή , αυτού του είδους οι επισκέψεις δεν είναι εφικτές. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα μουσείο με την οικογένεια σας ή με 4 φίλους.

Αποστάσεις ασφαλείας

Οι επισκέπτες πρέπει να ακολουθήσουν μια καθορισμένη διαδρομή, να κρατήσουν απόσταση 1,5 μέτρων από άλλους επισκέπτες και το προσωπικό. Μπορεί να απαιτείται ή να συνιστάται μάσκα.

Υγιεινή

Οι χώροι των μουσείων απολυμαίνονται τακτικά. Το αντισηπτικό πρέπει να είναι διαθέσιμο σε όλα τα μουσεία. Οι καφετέριες και τα εστιατόρια παραμένουν κλειστά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks