Οπαδοί της Χάγης πετάνε αρκουδάκια για τα παιδιά του τοπικού νοσοκομείου του Ρότερνταμ

Δεν είναι η 1η φορά που οι οπαδοί ξεχωρίζουν για μια όμορφη οπαδική τους δραστηριότητα. Αυτή τη φορά επανέλαβαν κάτι που έχουν ξανά κάνει στο παρελθόν οι οπαδοί της Χάγης και μοίρασαν αρκουδάκια στα παιδιά, καθώς διακόπηκε το Κυριακάτικο παιχνίδι της  Feyenoord με την ADO Den Haag. Μάλιστα η χειρονομία αυτή έγινε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ενώ το σκόρ ήταν 0-1 και στο δωδέκατο λεπτό. Το παιχνίδι διακόπηκε για λίγο , έβρεξε αρκουδάκια για τα παιδιά του νοσοκομείου στο Ρότερνταμ και αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπάμε. Πέρα από στημένα παιχνίδια , μανατζερς κτλ. υπάρχει και η όμορφη πλευρά του ποδοσφαίρου και αυτοί ως συνήθως προέρχεται από τον απλό λαό. Τον λαό του δημοφιλέστερου αθλήματος στον κόσμο. Το ποδόσφαιρο καλώς ή κακώς είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και θέλουμε να βλέπουμε συχνά τέτοιες εικόνες στα γήπεδα. Και υπάρχουν τέτοιες εικόνες….

Αυτό με τα αρκουδάκια δε το έχουμε δει πρώτη φορά στα Ολλανδικά γήπεδα μιας και το έχουν κάνει και περισσότερες ομάδες αλλά και η ίδια η Den Haag ξανά. Για παράδειγμα πέρυσι συνέβη το ίδιο με τους οπαδούς της Excelcior ενώ και οι οπαδοί της Den Haag το έχουν κάνει και περισσότερες φορές.

Η Feyenoord κάλεσε τα παιδάκια από το τοπικό νοσοκομείο της πόλης του Ρότερνταμ (Sophia Children’s Hospital) και η ποδοσφαιρική γιορτή ξεκίνησε. Ο ρέφερι σφύριξε τη διακοπή και για ένα λεπτό επικράτησε το αδιαχώρητο με τα παιδάκια που είναι από κάτω να παίρνουν τα λούτρινα αρκουδάκια τους και να γεμίζουν με χαμόγελα.

Παλιότερο video με την ίδια κίνηση

Όμορφες στιγμές…

#BeSuperGreek 

Πηγή και φωτογραφία από : Global Domain News[insert page=’super-tips-tricks’ display=’title’]

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks