9 χρονών – Το παιδί θαύμα από το Βέλγιο

Ένα παιδί από την Οστάνδη στο Βέλγιο τελειώνει τη σχολή των ηλεκτρολόγων μηχανικών στο τεχνολογικό πανεπιστήμιο του Αϊντχόφεν!

Ο Laurent μεγάλωσε στο Βέλγιο με τους παππούδες του, ενώ οι γονείς του εργάζονταν στις Κάτω Χώρες. Ξεκίνησε δημοτικό σχολείο όταν ήταν 4 χρονών και πήγε στο λύκειο όταν ήταν 6 ετών, σύμφωνα με τον πατέρα του. Τώρα ζει με τους γονείς του στο Άμστερνταμ. Bαρέθηκε το σχολείο γρήγορα και στα 6 του χρόνια συμμετείχε σε μία έρευνα στο Ακαδημαϊκό ιατρικό κέντρο του Άμστερνταμ ενώ σήμερα τελειώνει το πανεπιστήμιο και ετοιμάζεται για το διδακτορικό του.

Οι γονείς του ( γιατροί ) και οι παππούδες του γρήγορα κατάλαβαν για την ευφυΐα του παιδιού τους. Μέχρι και σήμερα δεν μπορούν να εξηγήσουν το πόσο γρήγορα απορροφάει τη γνώση αυτό το παιδί -θαύμα.

Ο Laurent Simons, με IQ 145 είναι ένα παιδί θαύμα που εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του, την εξυπνάδα του και την αντίληψή του. Επίσης είναι πολύ κοινωνικοποιημένο, ευαισθητοποιημένο και σε τίποτα δε ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα παιδιά και σε ότι αφορά τις κοινωνικές δραστηριότητες. Παίζει με τα παιχνίδια του, τους φίλους, τον σκύλο του!

Ως σημείωση να υπογραμμίσουμε ότι οι γονείς του Laurent Simons δε θέλουν να τον πιέσουν καθόλου ως προς τις αποφάσεις του για τις σπουδές και γενικά τη ζωή του. Δε θέλουν να τον επηρεάσουν. Θέλουν να αποφασίζει αυτός για τη ζωή του και το μόνο που τους ενδιαφέρει , όπως δήλωσαν στο BBC, είναι να είναι ευτυχισμένο το παιδί !

Πηγή BBC, nyposts, wikitrusted

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks