Βέλγιο: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις ποδηλάτων

ollandia-amsterdam

Η “νέα κανονικότητα” έρχεται και με κάποια καλά. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται το πόσο σημαντική είναι η χρήση του ποδηλάτου για την αποσυμφόρηση των ΜΜΜ , του καυσαερίου και του περιβάλλοντος, τη σωματική και ψυχολογική μας κατάσταση.

Οι πωλήσεις ποδηλάτων αυξήθηκαν κατά πάρα πολύ από τη στιγμή που ξανά άνοιξαν τα καταστήματα στο Βέλγιο. Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που οι καταστηματάρχες ποδηλάτων ανησυχούν πολύ για τα αποθέματα τους ότι θα τελειώσουν και δε θα μπορέσουν να τα αναπληρώσουν.

Από δική μας εμπειρία να προσθέσουμε ότι υπάρχει έλλειψη ποδηλάτων και από τις ίδιες τις εταιρείες των ποδηλάτων, μιας και παρέμειναν για αρκετό καιρό κλειστά τα εργοστάσια αυτά.

Η τεράστια πτώση που υπήρξε στις πωλήσεις τον Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο όπου ξεκινάει και η ποδηλατική σεζόν, έφτασε μέχρι το 60%. Το 40% των πωλήσεων προήλθε από τα online shops. Λόγω του ότι είναι μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ η χρήση του ποδηλάτου (και) λόγω Covid-19, αλλά και λόγω της ποδηλατικής σεζόν που ήδη ξεκίνησε οι ελλείψεις σύντομα προβλέπεται να είναι αρκετές στα αποθέματα των ποδηλάτων.

Το ποδήλατο είναι πολύ σημαντικό για να είναι μία πόλη βιώσιμη. Είναι εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιούμε το ποδήλατο μας για βόλτα, για ταξίδι, για μεταφορικό μέσο στην εργασία μας , τον καφέ μας.

Υγιείς εμείς – υγιής και η ατμόσφαιρα – Υγιείς εμείς…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks