Ολλανδικό ποδόσφαιρο και COVID-19

Το υπουργικό συμβούλιο έχει τερματίσει όλους τους επαγγελματικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου. Λόγω αυτής της απόφασης, τα τρέχοντα πρωταθλήματα στο πρωτάθλημα δεν μπορούν να ολοκληρωθούν. Με κοινό ή χωρίς τα παιχνίδια δε θα ξεκινήσουν.

Τα μέτρα επομένως έχουν σημαντικές επιπτώσεις και για τη νέα σεζόν ποδοσφαίρου. Το πρωτάθλημα ήταν να ξεκινήσει κανονικά στις 14 Αυγούστου όπου ήταν προγραμματισμένη η 1η αγωνιστική του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Είναι προφανές πλέον ότι δε θα ξεκινήσουν όπως προγραμματίζονταν αυτά τα παιχνίδια.

Ώρα για ανακαίνιση ; Βρες στο SuperGreeks Έλληνες μάστορες σε Ολλανδία και Βέλγιο

Πρωταθλητής ή όχι;


Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα οριστεί κάποια ομάδα πρωταθλήτρια της τρέχουσας σεζόν, στην οποία μόνο 26 από τα 34 ματς έχουν διεξαχθεί. Οι κανονισμοί σχετικά με την προώθηση και τον υποβιβασμό δεν έχουν ακόμη υποβληθεί από το KNVB (Ολλανδική Λίγκα).

*Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον πρωταθλητή και τη νέα χρονιά της Ολλανδικής λίγκας θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα και φυσικά θα καταγράψουμε στο SuperGreeks. Like στο facebook για να μένετε πάντα ενημερωμένοι στην ελληνική γλώσσα.

Πηγή: NOS

Διαβάστε τα νέα μέτρα που προέκυψαν από το διάγγελμα του πρωθυπουργού της Ολλανδίας

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks