Αφιέρωμα στο space center του Βελγίου

space-center-βέλγιο

Το Space Center στο Βέλγιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαστημικά κέντρα / πλανητάρια στην Ευρώπη. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την ιστορία της διαστημικής εποχής και να μάθουν περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας των διαστημικών αποστολών.

Πάμε ένα ταξίδι στο διάστημα;

Ένα υπέροχο ταξίδι στο διάστημα. Μαθαίνοντας το σύμπαν, μαθαίνουμε τον εαυτό μας, μαθαίνουμε τα πάντα. Είναι μια υπέροχη και ουσιαστική δραστηριότητα για ενήλικες και παιδιά. Το Space Center είναι ίσως η καλύτερη πρόταση που θα μπορούσαμε να σας κάνουμε για να επισκεφτείτε. Έχει τόση ουσία να γνωρίζουμε τι συμβαίνει πάνω από τα σύννεφα – έχει τόση ουσία να γνωρίζουμε ότι τα αστέρια είναι ήλιοι σαν τον δικό μας, τι συμβαίνει στους υπόλοιπους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος κ.α.

Εισιτήρια εισόδου στο πλανητάριο

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από δραστηριότητες, όπως η προσομοίωση της διαστημικής πτήσης, η παρατήρηση των αστερισμών στο πλανητάριο και η επίσκεψη σε ολόκληρο το σύμπαν. Επιπλέον, υπάρχουν εκθέσεις για την ιστορία της διαστημικής εξερεύνησης και τα μέλλοντα σχέδια για την ανθρώπινη εξερεύνηση του διαστήματος.

Δοκιμάστε τις γνώσεις σας, αμφισβητήστε τις αισθήσεις σας και προπονηθείτε σαν αστροναύτης που πρόκειται να φύγει σε μια αποστολή. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια σαγηνευτική διαπλανητική περιπέτεια.

Περπατήστε στη Σελήνη ή πετάξτε πάνω από τον πλανήτη Άρη, ζήστε μια ελεύθερη πτώση ή φυγόκεντρη δύναμη, επισκεφτείτε ένα χωριό στον Άρη, επισκεφτείτε μια κοσμική κοιλάδα.

Μικροί και μεγάλοι καλούνται να συμμετάσχουν όλοι μαζί στην εξέδρα εκτόξευσης. Η απογείωση επίκειται!

βέλγιο-δραστηριότητες

Εν κατακλείδι, το Space Center είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για το διάστημα και την αστροφυσική. Ένα ταξίδι στο Space Center θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους όσους το επισκεφθούν, μιας και θα παρατηρήσουμε, θα προβληματιστούμε, θα μάθουμε, θα καταλάβουμε, θα εντυπωσιαστούμε.

Από τις καλύτερες επιλογές γι’ αυτούς που ζούνε στο Βέλγιο. Η απόλυτη δραστηριότητα στο Βέλγιο για μικρούς και μεγάλους, για οικογένειες και παιδιά, για παρέες.

Ώρες και ημέρες λειτουργίας

Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ

Διεύθυνση: 1, rue devant les Hêtres
B-6890 Tra

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks