Ανακοίνωση του SuperGreeks για το έγκλημα στα Τέμπη, τις διαδηλώσεις, τις σκέψεις μας

supergreeks

Eίμαστε θυμωμένοι, βαθιά πληγωμένοι, νευριασμένοι, στεναχωρημένοι, οργισμένοι, σε κατάσταση πένθους, σε κατάσταση απόγνωσης, προβληματισμένοι.

Αυτές τις ημέρες είναι δύσκολο να διαχειριστούμε τη ροή μας στα social media.

Μέχρι την Παρασκευή, ίσως και για περισσότερο, δεν θα βάλουμε τα χαρούμενα post μας με προτάσεις για μουσεία, εκδρομές και ταξίδια. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Συγνώμη.

Την Ελλάδα την αγαπάμε. Την λατρεύουμε για την ακρίβεια, αλλά θα κάνουμε πάντα ότι μπορούμε για να αλλάξει αυτή η ζοφερή κατάσταση – δεν της αξίζει, δεν μας αξίζει. Γιατί δεν αγαπάμε αυτή την Ελλάδα, αυτήν που μας έδιωξε δηλαδή, αλλά την υγιή Ελλάδα που αρμόζει στην ομορφιά της και εναρμονίζεται καλύτερα με τους φωτεινούς ανθρώπους της. Υπάρχουν πολλοί φωτεινοί άνθρωποι εκεί πίσω, αλλά “χάνονται” στη δυστοπία – οι υπόλοιποι έφυγαν στα “ξένα”…

Για να αλλάξει η κατάσταση πίσω πρέπει να βοηθήσουμε όλοι- ακόμα και εμείς που είμαστε από μακριά. Για να αλλάξει η κατάσταση πίσω χρειάζεται αλληλεγγύη, αυτοκριτική, πίεση για αλλαγή. Με χρήματα, με ψυχολογική υποστήριξη, με όποιον τρόπο νομίζει και μπορεί ο καθένας, με όποιον τρόπο του ζητηθεί. Ας ξεκινήσουμε από τα μικρά, ας ξεκινήσουμε από κάπου. Ας σταματήσουμε αυτούς που λεηλατούν τη χώρα, ας σταματήσουμε αυτούς που τους ξεπλένουν χυδαία και διαρκώς.

Οι Έλληνες του Εξωτερικού έχουμε πολλά καλά παραδείγματα να δώσουμε πίσω, έχουμε εξωστρέφεια, έχουμε “δυνατά” μυαλά με πολλές εμπειρίες, με πολλές παραστάσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συντονιστούμε με τους υπόλοιπους υγιείς από την Ελλάδα και όλοι μαζί να απαιτήσουμε μικρές και μεγάλες αλλαγές.

Μη χάνεται την ελπίδα σας… Το ματς γυρνάει… Θα Νικήσουμε.

* Όσοι φορείς διοργανώνουν διαδηλώσεις στο εξωτερικό μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected] για να κοινοποιούμε τις εκδηλώσεις.

Με εκτίμηση

SuperGreeks

& συγνώμη…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks