Πως κλείνω ένα τεστ κορονοιού στην Ολλανδία

τεστ-βέλγιο-ταξίδια-ελλάδα

Αν έχετε συμπτώματα κορονοιού όπως βήχα, αναπνευστικά πρόβλήματα, αύξηση ή ξαφνική απώλεια γεύσης ή μυρωδιάς,πυρετό θα πρέπει και εσείς να κλείσετε για να κάνετε κάποιο τεστ για τον Covid-19. Μπορείτε να το κάνετε με 2 τρόπους:

  • Καλέστε για ένα ραντεβού στο 0800-1202 – Το 0800-1202 είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 08:00 έως τις 20:00. Έχετε κοντά σας τον αριθμό υπηρεσίας πολίτη (BSN) . Μείνετε στο σπίτι και βγείτε έξω μόνος για το τεστ.
  • Κλείστε ραντεβού μέσω διαδικτύου από εδώ! Το website είναι στην Ολλανδική γλώσσα, αλλά εύκολα θα βρείτε την διαδικασία γιατί είναι απλοποιημένη. Θα σας ζητηθεί επίσης το DigiD.

Λόγω ανεπάρκειας των τεστ -διαβάστε εδώ, ΜΗΝ ζητάτε να κάνετε τεστ αν δεν έχετε πραγματικά κάποια συμπτώματα για να μπορούν να το κάνουν αυτοί που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

*Aπό την ιστοσελίδα και βάζοντας το DigiD σας μπορείτε να δείτε και τα αποτελέσματα του τεστ σας.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?