Αγορά κάρτας SIM στο Βέλγιο

Σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση πλέον υπάρχουν προγράμματα τηλεφωνίας με δωρεάν πακέτα λεπτών και δεδομένων. Έτσι και στο Βέλγιο μπορούμε να έχουμε τη δική μας κάρτα SIM και να επικοινωνούμε με όλη την Ευρώπη σχετικά φθηνά. Υπάρχουν φτηνά πακέτα για να διατηρήσεις το ελληνικό σου νούμερο, αλλά αν έχεις έρθει για να ζήσεις στο Βέλγιο καλό είναι να αποκτήσεις ένα νέο αριθμό με Βελγική κάρτα.

Σύγκρινε πακέτα τηλεφώνου


Μπορείς να συγκρίνεις συνδρομές τσεκάροντας τους ιστότοπους των παρόχων τηλεπικοινωνιών με τις συνδρομές που προσφέρουν. Ένας εύκολος τρόπος σύγκρισης πολλαπλών παρόχων είναι μέσω του ιστότοπου σύγκρισης Aanbieders.be. Συμπληρώνεις πόσα δεδομένα, μηνύματα και λεπτά κλήσης θέλεις και η ιστοσελίδα σου παραθέτει τις καλύτερες προσφορές. Μπορείς επίσης να επιλέξεις τη λύση της προπληρωμένης κάρτας.

Αναζητήστε τον πάροχο με την καλύτερη απόδοση στην περιοχή σας


Όλοι οι βελγικοί πάροχοι χρησιμοποιούν ένα από τα τρία μεγάλα δίκτυα: Proximus, Telenet-Base ή Orange.

Θέλεις να μάθεις ποιο είναι το 4G εύρος του κάθε παρόχου στην περιοχή σου;

Μπορείς να το ελέγξεις στην ιστοσελίδα Test Achats. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις καλή κάλυψη στην περιοχή σου με τον πάροχο που επιλέγεις.

Η κάρτα SIM πρέπει να είναι καταχωρημένη με όνομα


Εδώ και μερικά χρόνια, οι κάρτες SIM πρέπει να είναι καταχωρημένες στο όνομα των κατόχων. Με μια συνδρομή, αυτό συμβαίνει συχνά αυτόματα, επειδή παρέχεις τα στοιχεία σου για την πληρωμή. Στην περίπτωση που διαλέγεις προπληρωμένη κάρτα στο Βέλγιο, ίσως χρειαστεί να δείξεις το διαβατήριό σου στο κατάστημα, με το οποίο ο πάροχος θα ενεργοποιήσει την κάρτα SIM σε λίγες ημέρες.

Διάβασε εδώ κι εδώ τα άρθρα μας για χρήσιμα apps αν κατοικείς στο Βέλγιο!

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks