Τραγωδία στα Τέμπη: Δύσκολη η επιχείρηση στο 2ο βαγόνι – Ανασύρθηκαν 7 σοροί σήμερα

δυστύχημα-τρενο-τέμπη

Σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση της Πυροσβεστικής στο πεδίο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, οι νεκροί είναι 46, ενώ σήμερα ανασύρθηκαν ήδη 7 σοροί, που ήταν απανθρακωμένες.

Για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση, στο 2ο βαγόνι όπου βρισκόταν το εστιατόριο, έκανε λόγο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ.

“Βλέπουμε ότι εκεί υπάρχουν άτομα. Δυστυχώς είναι σε πολύ κακή κατάσταση λόγω της σύγκρουσης και της σύνθλιψης. Τα σώματα είναι σε άσχημη κατάσταση. Έχουμε τοποθετήσει δύο σορούς σε σάκους και γίνεται επιχείρηση ανάσυρσής τους. Εκεί βρίσκονται πολλοί άνθρωποι, σε άσχημη κατάσταση” τόνισε.

“ Είναι μια δύσκολη επιχείρηση που θα έχει συνέχεια, γιατί θα πρέπει να παραδώσουμε όλους τους ανθρώπους στους συγγενείς τους” πρόσθεσε ο κ. Αρτοποιός αδυνατώντας, όπως είπε, να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στο βαγόνι, στο οποίο αναπτύχθηκαν οι πιο υψηλές θερμοκρασίες.

“Για κάποιο λόγο, άγνωστο ακόμα, παρουσιάστηκε πολύ μεγάλο πυροθερμικό φορτίο και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε εκεί. Θα έχουμε νέα δεδομένα” κατέληξε.

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks