Πώς να ανοίξεις τραπεζικό λογαριασμό στο Βέλγιο

τραπεζικός-λογαριασμός-βέλγιο

Πάμε να δούμε πως ανοίγουμε τραπεζικό λογαριασμό στο Βέλγιο

[Tελευταίο Update: 13.3.22]

Το άνοιγμα ενός τραπεζικού λογαριασμού στο Βέλγιο είναι μια απλή διαδικασία. Ορισμένες από τις πολλές τράπεζες στο Βέλγιο σας επιτρέπουν να ανοίξετε τραπεζικό λογαριασμό online.

Αρχικά, θα πρέπει να υποβάλλουμε το αίτημά μας στην τράπεζα και αυτοί με τη σειρά τους θα μας στείλουν τα απαιτούμενα έγγραφα και πληροφορίες. H κάθε τράπεζα μπορεί να ζητάει διαφορετικά έγγραφα από εσάς. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιθανό η τράπεζα να σας ζητήσει να επισκεφθείτε κάποιο από τα υποκαταστήματά τους.

Μπορούμε επίσης να πάμε σε οποιοδήποτε κατάστημα και να ανοίξουμε έναν τραπεζικό λογαριασμό αυτοπροσώπως.

Θα χρειαστούμε, για όλες τις τράπεζες, την ταυτότητα (σε καλή κατάσταση) ή διαβατήριο, όπως και κάτι που να αποδεικνύει ότι κατοικείς στο Βέλγιο ( π.χ. απόδειξη διεύθυνσης κατοικίας).

Μερικές από τις πιο γνωστές τράπεζες είναι : ING, BNP Paribas Fortis,  Belfius Bank, ABN-AMRO.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?