Πώς να ανοίγω τραπεζικό λογαριασμό στο Βέλγιο

τραπεζικός-λογαριασμός-βέλγιο

Πάμε να δούμε πως ανοίγουμε τραπεζικό λογαριασμό στο Βέλγιο

[Tελευταίο Update: 28.11.22]

Βήμα 1: Επιλέξτε την κατάλληλη για εσάς τράπεζα :

Research για να βρείτε μια τράπεζα που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Λάβετε υπόψη παράγοντες όπως προμήθειες, τοποθεσίες υποκαταστημάτων, ηλεκτρονικές τραπεζικές διευκολύνσεις και υποστήριξη αγγλικής γλώσσας (αν δε γνωρίζετε Γαλλικά ή Ολλανδικά).

Βήμα 2: Προετοιμάστε τα απαραίτητα έγγραφα

Συνήθως, θα χρειαστείτε το διαβατήριό σας, την απόδειξη της διεύθυνσης στο Βέλγιο και μια κάρτα διαμονής ή άδεια εργασίας. Ορισμένες τράπεζες ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετα έγγραφα, όπως αποδεικτικά εργασίας ή εισοδήματος.

Βήμα 3: Επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα ή υποβάλετε αίτηση στο Διαδίκτυο

Πολλές βελγικές τράπεζες προσφέρουν την επιλογή να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής αίτησης ηλεκτρονικά, αλλά ίσως χρειαστεί να επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα αυτοπροσώπως για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Βήμα 4: Επαλήθευση λογαριασμού

Η τράπεζα θα πραγματοποιήσει μια τυπική διαδικασία επαλήθευσης. Μόλις εγκριθεί, θα λάβετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και τις τραπεζικές κάρτες σας.

Βήμα 5: Ενεργοποίηση ηλεκτρονικής τράπεζας

Ρυθμίστε τη διαδικτυακή τραπεζική σας για να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας άνετα από το κινητό ή τον υπολογιστή σας. Αυτό συχνά περιλαμβάνει τη ρύθμιση λειτουργιών ασφαλείας όπως κωδικούς πρόσβασης ή PIN.

Το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο Βέλγιο είναι ένα βασικό βήμα για τη δημιουργία της οικονομικής σας βάσης στη χώρα. Με τη σωστή προετοιμασία, μπορεί να είναι μια ομαλή και γρήγορη διαδικασία.

Θυμηθείτε, αυτός είναι ένας γενικός οδηγός και η ακριβής διαδικασία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τράπεζα και τις συγκεκριμένες περιστάσεις σας. Ελέγχετε πάντα τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις απευθείας με την τράπεζα που επιλέγετε.

Στον τραπεζικό λογαριασμό φυσικά θα μπαίνει και η μισθοδοσία σου από τη δουλειά !

Οι τράπεζες στο Βέλγιο

Μερικές από τις γνωστές τράπεζες στο Βέλγιο που θεωρούνται φιλικές προς τους μετανάστες λόγω των αγγλόφωνων υπηρεσιών τους, των ολοκληρωμένων χρηματοοικονομικών προϊόντων και της προσβάσιμης υποστήριξης πελατών περιλαμβάνουν:

  1. BNP Paribas Fortis : Μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Βελγίου, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών και αγγλόφωνο προσωπικό σε πολλά υποκαταστήματα.
  2. KBC Bank : Γνωστή για τις φιλικές προς τον χρήστη διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες και μια καλή επιλογή προϊόντων προσαρμοσμένων στους ομογενείς.
  3. ING Belgium : Προσφέρει μια σειρά τραπεζικών υπηρεσιών με αγγλική υποστήριξη και έχει σημαντική παρουσία στο Βέλγιο, καθιστώντας το μια βολική επιλογή για πολλούς ομογενείς.
  4. Argenta : Γνωστή για τις χαμηλότερες χρεώσεις, η Argenta παρέχει μια πιο τοπική τραπεζική εμπειρία και κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των ομογενών για τις απλές τραπεζικές λύσεις της.
  5. AXA Bank : Προσφέρει ολοκληρωμένες τραπεζικές υπηρεσίες και είναι γνωστή για την προσιτή εξυπηρέτηση πελατών της.

Αυτές οι τράπεζες παρέχουν διάφορες υπηρεσίες που μπορούν να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες των ομογενών που ζουν στο Βέλγιο, συμπεριλαμβανομένων διεθνών μεταφορών, λογαριασμών ταμιευτηρίου και επενδυτικών συμβουλών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks