Λίγα λόγια για τη σπηλιά του Χάν στο Βέλγιο – Πρόταση για εκδρομή

Ένα από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς για εκδρομή διακοπές στο Βέλγιο είναι η σπηλιά του Χάν και η περιοχή τριγύρω από αυτήν. Είναι ένα κρυφό διαμαντάκι στο Βέλγιο.

Για πάμε να δούμε περισσότερα.

💎 Το πρώτο γεωπάρκο στον κόσμο υπό την αιγίδα της Unesco

👩‍👩‍👧👬👫👭👩‍👩‍👦 To πάρκο το επισκέπτονται οι άνθρωποι εδώ και αιώνες. Από τους προϊστορικούς μας προγόνους που κατέφυγαν εκεί μέχρι σήμερα, απολαμβάνοντας το υπέροχο φυσικό θέαμα. Οι σπηλιές οφείλουν τον σχηματισμό τους στο ποτάμι Lesse που τις διαρρέει.

🎒 Με τη συνοδεία οδηγού, θα μπείτε στον συναρπαστικό υπόγειο κόσμο και θα εξερευνήσετε τους γεωλογικούς θησαυρούς του Σπηλαίου. Ανακαλύψτε τις πιο όμορφες αίθουσες και γκαλερί του σπηλαίου του Χαν και μαγευτείτε από την όμορφη παράσταση που έχουν φτιάξει με ήχους και φώτα (αυτή η παράσταση αξίζει άπειρα

👀 φαντάσου τον εαυτό σου 110 μέτρα κάτω από τη γη να ακούς και να βλέπεις ξανά την αρχή αυτού του κόσμου!)

🎥 Την παράσταση που αναφέρουμε παραπάνω την έχει επιμεληθεί ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Luc Petit, ο οποίος έχει συνεργαστεί σε σπουδαία έργα με την Disney, τον Jean-Paul Gauthier κ.α.

🧩 Για την παράσταση χρησιμοποιούνται καινοτόμες τεχνολογίες με βίντεο και λέιζερ! Μια εμπειρία 360° που μας βυθίζει στη μαγεία ενός φυσικού αλλά κυρίως ξεχωριστού χώρου.

🧤🧣 Ακόμα και καλό καιρό αν έχει την ημέρα που θα επισκεφτείτε το σπήλαιο, πάρτε μαζί σας καλά ρούχα γιατί μέσα στο σπήλαιο, ανεξαρτήτου θερμοκρασίας έξω από αυτό, έχει 9 βαθμούς κελσίου.

❄️🐾 Διάβασε και κάτι ακόμα τέλειο… Επιτρέπονται και τα σκυλάκια μας στο σπήλαιο!

🤩💥 Οπωσδήποτε να πας τουαλέτα πιο πριν! Δεν έχει μέσα στο σπήλαιο

🤓🇧🇪🇧🇶 Η ξενάγηση γίνεται μόνο στα ολλανδικά και γαλλικά. Το εισιτήριο κοστίζει 24 ευρώ.

🎫🐻 Το TRIP αυτό συνδυάζεται με το πάρκο άγριας φύσης που υπάρχει στην περιοχή, αλλά σε αυτό θα αναφερθούμε άλλη μέρα στα ταξίδια μας που κάνουμε στο SuperGreeks!

🍄 Η περιοχή που βρίσκεται η σπηλιά του Χαν είναι μαγική. Είναι τέλεια για πεζοπορία και ποδηλασία. Την περιοχή τη γνωρίζουμε καλά και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Η σπηλιά του Χάν είναι ένα άγνωστο μέρος ακόμα και για τους κατοίκους του Βελγίου. Για την περιοχή θα έχουμε σύντομα αφιέρωμα. Είναι από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας και είναι τέλειο μέρος για μια μονοήμερη εκδρομή ή ταξίδι πολυήμερο στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks