Στο Βέλγιο & την Ολλανδία οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στην Ευρώπη

Το Βέλγιο και η Ολλανδία είναι οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους, σύμφωνα με νέα δεδομένα που βασίζονται σε έρευνα που δημοσίευσε η Eurostat.

Τα αποτελέσματα βασίζονται σε μια έρευνα από το 2018, στην οποία άτομα άνω των 16 ετών κλήθηκαν να απαντήσουν στο κατά πόσο είναι ευτυχισμένοι κλιμακωτά.

Η Eurostat ταξινόμησε τις χώρες προσθέτοντας το ποσοστό των πολιτών που δήλωσαν ότι ήταν ευτυχείς «πάντα» στο ποσοστό εκείνων που ήταν ευτυχισμένοι «τις περισσότερες φορές». Το Βέλγιο, οι Κάτω Χώρες, η Αυστρία και η Φινλανδία έρχονται στην κορυφή, καθώς το 76% των ερωτηθέντων ισχυρίζονται ότι είναι ευτυχείς ! Ακολουθεί από πάρα πολύ κοντά το Λουξεμβούργο.

Η Λετονία είναι τελευταία στη λίστα, με μόνο το 31% των πολιτών της να αναφέρουν ότι ήταν ευτυχισμένοι συνέχεια ή τις περισσότερες φορές και το 28% δήλωσε ότι ήταν ευτυχής σπάνια ή ποτέ. Η Βουλγαρία με 35% και η Κροατία με 42% να τερματίζει δεύτερη και τρίτη στους ουραγούς των ευτυχισμένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

H Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται σε άλλη μια λίστα στις τελευταίες θέσεις μιας και οι κάτοικοι της χώρας μας δε δηλώνουν ευτυχισμένοι.

Γράψτε μας την δική σας άποψη στα σχόλια

πηγή: Eurostat

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks