Βέλγιο: Διαθέσιμες οι δωρεάν κάρτες για τα τρένα από σήμερα

σιδηροδρομικός-σταθμός-βέλγιο-μπριζ

Έπειτα από μια μεγάλη καθυστέρηση, η βελγική σιδηροδρομική εταιρεία SNCB ανακοίνωσε ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους για τη δωρεάν σιδηροδρομική τους κάρτα για τις διακοπές. Ανακοινώθηκε την τελευταία μέρα των διακοπών , αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, μιας και θα έχει ισχύ για το επόμενο διάστημα.

Τo δωρεάν πάσο, το οποίο διαθέτει 12 δωρεάν βόλτες με τρένα για κάθε Βέλγο πολίτη άνω των 12 ετών, ήταν μέρος μιας κυβερνητικής απόφασης να βοηθήσει τον τουριστικό τομέα μετά την κρίση του κορονοϊού προωθώντας ταξίδια εντός της χώρας.

Όπως ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα, το πάσο θα ισχύει μόνο από τις 5 Οκτωβρίου, αλλά η αίτηση για ένα θα είναι δυνατή από σήμερα έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στον ιστότοπο hello-belgium.be.

Όποιος υποβάλει αίτηση για μια κάρτα θα τη λάβει μετά από 8-10 μέρες. Το πάσο βγαίνει στο όνομα σας και μπορούν οι ταξιδιώτες να το χρησιμοποιήσουν για δύο ταξίδια το μήνα το πολύ, για περίοδο έξι μηνών.

Πηγή
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?