Έτοιμοι για Σκι και snowboard στο Βέλγιο; Οι πίστες άνοιξαν

xioni-ski-velgio-xionodromika

Aπό την Τρίτη το βράδυ ξεκίνησε να χιονίζει στο Βέλγιο με αποτέλεσμα να είναι εφικτό το Σκι και Snowboard στις χιονοδρομικές πίστες του Βελγίου. To χιονί φέτος δε μας έκανε τη τιμή να κάνει εμφάνιση , οπότε όποιος προλάβει να τσουλήσει σε κάποια πλαγιά στη χώρα του Βελγίου θα είναι από τους πολύ τυχερούς.

ΟΚ ναι, γνωρίζουμε ότι τα χιονοδρομικά του Βελγίου δε συγκρίνονται με άλλων χωρών λόγω του χαμηλού υψόμετρου, όμως δεν παύει να έχει ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που τους αρέσουν πολύ τα χειμερινά σπόρ και ζουν σε αυτές τις περιοχές.

Κάποιοι που θα διαβάζετε σήμερα το άρθρο , ίσως, να μη γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν χιονοδρομικά κέντρα στο Βέλγιο.

Στο #SuperGreeks ψάξαμε και βρήκαμε πληροφορίες γι’ αυτά τα χιονοδρομικά και επίσης για το πότε θα είναι ανοιχτά, έπειτα και από τη χιονόπτωση των τελευταίων ημερών σε διάφορα σημεία του Βελγίου.

ski alpin ovifat

Το ski alpin ovifat με μία εύκολη πίστα (800μέτρα) και μια μέτριας δυσκολίας πίστα (400μέτρα) ανακοίνωσε ότι θα είναι ανοιχτό για σήμερα. Για τις υπόλοιπες ημέρες βλέπετε το website και facebook page τους. Αυτό το χιονοδρομικό είναι σε απόσταση αναπνοής από τα σύνορα με τη Γερμανία.

Thier des Rexhons – Spa

Το χιονοδρομικό κέντρο Thier des Rexhons – Spa βρίσκεται στην επαρχία Lüttich (Βέλγιο, Βαλλονία). Για σκι και snowboard υπάρχουν διαθέσιμες χιονοδρομικές πίστες 0,6 χλμ.

Ένα lift μεταφέρει τους επισκέπτες. Ο χώρος χειμερινών σπορ βρίσκεται μεταξύ των υψομέτρων 465 και 530 μ.

Σε ανακοίνωση τους στο facebook από το χιονοδρομικό ανακοίνωσαν ότι θα είναι ανοιχτό minimum για σήμερα και αύριο.

Winter is coming brrrrrrrr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks