Χριστουγεννιάτικα events Ελλήνων της Ολλανδίας

14 Δεκεμβρίου / Ταβερνάκι

Αυτό το Σάββατο 14/12 κάνουμε την κοινότητα μπουάτ!
Με ζωντανή μουσική απο τους Panos Vakalopoulos, Sofia Porgialidou-Johansson και Nikos Kal !

Εκλεκτοί μεζέδες, εξαιρετικό τσιπουράκι Τυρνάβου, κρασάκι και καλή παρέα θα κάνουν τη βραδιά μαγική στην ελληνική κοινότητα του Άμστερνταμ.

15 Δεκεμβρίου / Εκδρομή

Εκδρομή του SUPER A’Dam και της Nature Experience για όλους τους Έλληνες της Ολλανδίας ( Και όχι μόνο ) με προορισμό τις μαγικές Βρυξέλλες.

Η εκδρομή ξεκινάει από το Άμστερνταμ , στάση στο Ρότερνταμ και τελικός προορισμός οι Χριστουγεννιάτικες Βρυξέλλες. Τι καλύτερο από μια Χριστουγεννιάτικη Κυριακή, όλοι μαζί παρέα και εκδρομή 🙂

Το λεωφορείο απαρτίζεται από ζευγαράκια , μόνους ( Κανείς δεν είναι μόνος ), οικογένειες και παρέες. Όμορφες παρουσίες και όμορφες στιγμές θα ζήσουμε…

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Για να κλείσετε θέσεις από εδώ!

Το #SuperGreeks θα είναι επίσης εκεί…

25 Δεκεμβρίου / Χριστουγεννιάτικο Event

Το Ελληνικό Σπίτι στο Ρότερνταμ / Ένωση Ελλήνων Ολλανδίας σας προσκαλεί ανήμερα των Χριστουγέννων στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ “Φέρε κι εσύ κάτι”.
Τακτικά και υποψήφια μέλη καλούμαστε να γεμίσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι μας με ό,τι επιθυμεί να προσφέρει ο καθένας!

Όλα τα μέλη έχουν το δικαίωμα plus one καλεσμένου/ης.
Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι στον Σύλλογο είναι απολύτως ευπρόσδεκτοι στο πάρτυ μας, απλά συμπληρώνοντας στην είσοδο του Συλλόγου την αίτηση υποψηφίου μέλους και καταβάλλοντας για το έτος 2020 τη συνδρομή των 10 ευρώ (Στις περιπτώσεις ζευγαριών και οικογενειών αρκεί η εγγραφή ενός ενήλικα).

30 Δεκεμβρίου / Μπουζούκια

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν μπουζούκια στην Ολλανδία; Υπάρχουν. Halo Presents Έλλη Κοκκίνου και Γιάννης Πλούταρχος για να βγει ο χρόνος όπως πρέπει…

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ!

Αναμένουμε και την ημερομηνία της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης από την κοινότητα του Άμστερνταμ 🙂

Κανείς δεν είναι μόνος φέτος τα Χριστούγεννα. Είμαστε πολλοί. Είμαστε παρέα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks