Η καμπάνια του SuperGreeks “Μένουμε Σπίτι”

koronoios

Το #SuperGreeks αποφάσισε να δημιουργήσει μια καμπάνια με το μήνυμα “Μένουμε Σπίτι” με το όνομα της κάθε επιχείρησης που φιλοξενείται στην πλατφόρμα μας.

Το δημιουργικό το δώσαμε εμείς σε όλες τις επιχειρήσεις και θα το αναρτήσουν όλοι σήμερα , από τις 12:00 και έπειτα ώστε να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα για να μείνουμε σπίτι τώρα, ώστε σύντομα να μπορούμε να ξανά βγούμε έξω, αγκαλιαστούμε , χαιρετηθούμε, ταξιδέψουμε και όλα τα όμορφα πράματα που κάναμε και προ πανδημίας.

Αυτή η μικρή κίνηση είναι ίσως και η 1η καμπάνια που γίνεται Online με ενωμένους τους Έλληνες του Εξωτερικού για έναν σκοπό. Για ένα μήνυμα. Όλοι μαζί.

*Το μήνυμα το γράψαμε στην Αγγλική γλώσσα για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να το επικοινωνήσουν καλύτερα μιας και το ζήτημα της πανδημίας , αφορά όλο τον κόσμο. Το μήνυμα το μοιράσαμε σε 5 διαφορετικούς χρωματισμούς, ώστε να δώσουμε χρώμα και αισιοδοξία στην ενέργεια μας. Ας γεμίσουμε με “χρώμα” λοιπόν το διαδίκτυο με ένα μήνυμα για έναν σκοπό.

Μαζί και ενωμένοι μπορούμε πολλά!

Like, Share & #BeSuperGreek
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?