Αφιέρωμα στο space expo στην Ολλανδία – Ανακαλύψτε το διάστημα

space-expo-ollandia

Η σημερινή μας πρόταση για τους κατοίκους της Ολλανδίας ή αυτούς που απλά επισκέπτονται την Ολλανδία για διακοπές, αφορά το Space Expo.

Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, για όλους τους ανθρώπους

Τα εισιτήρια ξεκινάνε από 16 ευρώ για τους Ενήλικες, ενώ για τα παιδιά από 4 έως 12 ετών κοστίζουν 14 ευρώ [Το άρθρο συντάχθηκε στις 22/4 και οι τιμές ενδέχεται να έχουν αλλάξει έως τη στιγμή που το διαβάζεις]. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα εισιτήρια σε παραπέμπουμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Space Expo.


Το Space Expo στο Noordwijk, κοντά στη Χάγη, είναι ένα ενδιαφέρον μουσείο αφιερωμένο στο διάστημα και τις διαστημικές αποστολές. Εκεί, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο του διαστήματος, από τον σχεδιασμό και την κατασκευή διαστημικών αποστολών στη Γη μέχρι την εκτόξευσή τους στο διάστημα. Μπορείτε να αγγίξετε έναν αληθινό μετεωρίτη, να εκτοξεύσετε έναν υδρογονοκίνητο πύραυλο και άλλα πολλά. Είναι μια τέλεια δραστηριότητα στην Ολλανδία που απευθύνεται σε όλους.

Το μουσείο προσφέρει επίσης την “Έκθεση Διαστήματος Expo”, μια διαδραστική αποστολή για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών, όπου τα παιδιά λαμβάνουν ένα προσωπικό ημερολόγιο με αποστολές, ιδιαίτερα γεγονότα και ερωτήσεις κουίζ. Επίσης, η έκθεση “Η Γη από το Διάστημα” παρουσιάζει τη Γη όπως δεν την έχετε δει ποτέ ξανά: μέσα από τα μάτια των δορυφόρων, χρησιμοποιώντας πραγματικά δεδομένα δορυφόρων για να ερευνήσουν τις αλλαγές στη γη, το νερό, τους πάγους και τον αέρα.

Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να αγοράσουν αναμνηστικά, το Space Shop προσφέρει μια ευρεία γκάμα αντικειμένων από t-shirts και φούτερ μέχρι βιβλία και Lego σετ. Το καφέ του μουσείου προσφέρει ζεστά και κρύα ροφήματα, παγωτά και σνακς σε περίπτωση που πεινάσεις.

Το Space Expo είναι ένα κορυφαίο μουσείο αφιερωμένο στο διάστημα και τις διαστημικές εξερευνήσεις. Προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον κόσμο των διαστημικών ταξιδιών μέσα από διάφορες εκθέσεις και δραστηριότητες.

Κύριες Έκθεσεις και Δραστηριότητες

  1. Εκθέσεις Διαστημόπλοιων και Τεχνολογίας: Οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά διαστημόπλοια και διάφορα τεχνολογικά εκθέματα.
  2. Διαδραστικές Δραστηριότητες: Το ‘Expedition Space Expo’ είναι μια διαδραστική αποστολή για παιδιά, που περιλαμβάνει εκπαιδευτικά παιχνίδια και πειράματα για να μάθουν περισσότερα για το διάστημα. Ένας υπέροχος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά για το διάστημα.
  3. Η Γη από το Διάστημα: Μια μοναδική έκθεση που δείχνει τη Γη όπως φαίνεται από τους δορυφόρους, παρουσιάζοντας πώς οι δορυφορικές εικόνες μπορούν να αποκαλύψουν αλλαγές στο περιβάλλον.

Παροχές και Υπηρεσίες

Το Space Expo προσφέρει εύκολη πρόσβαση για αναπηρικά αμαξίδια, ενώ υπάρχει επίσης καφέ και κατάστημα με διάφορα είδη δώρων και αναμνηστικά. Ο χώρος είναι επίσης εξοπλισμένος με πάρκινγκ για αυτοκίνητα και ποδήλατα.

Προτείνουμε αυτό το μέρος για ελληνικά σχολεία που έρχονται με εκδρομές στην Ολλανδία. Για περισσότερα επικοινωνήστε με το EcoEcho tours.

Η Ολλανδία έχει πολλά διαδραστικά μουσεία και αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα για μικρούς και μεγάλους. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε το διάστημα που ζούμε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks