Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 01.07.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Η τάση συνεχίζει να μειώνεται στους θετικούς στον Covid-19 : κατά μέσο όρο 84 άτομα βρίσκονται θετικά με κορονoϊό ανά ημέρα
Καταγράφονται κατά μέσο όρο 83,7 θετικά κρούσματα την ημέρα με τον κορονοϊό, δηλαδή υπάρχει μία μείωση 11% σε σύγκριση με την προηγούμενη περίοδο επτά ημερών. Συνολικά, έχουν ήδη αναφερθεί 61.509 περιπτώσεις θετικών κρουσμάτων στη χώρα μας, 82 περισσότερα από εχθές.

Κατά μέσο όρο 15 άτομα εισάγονται στα νοσοκομεία του Βελγίου καθημερινά. Υπάρχει μια ελαφρά μείωση σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Εχθές εισήχθηκαν στα νοσοκομεία του Βελγίου 17 άτομα.

37 άτομα είναι στις εντατικές μονάδες θεραπείας. 4 λιγότερα από εχθές.

222 άτομα είναι ακόμα στα νοσοκομεία του Βελγίου λόγω Covid-19. 244 ήταν εχθές.

Συνολικά 9.747 θάνατοι έχουν αναφερθεί από την έναρξη της πανδημίας στο Βέλγιο. Ο αριθμός των θανάτων ανά ημέρα είναι κατά μέσο όρο 6 τις τελευταίες επτά ημέρες. Εχθές έφυγαν από τη ζωή 7 άτομα.

Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2021 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks