Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 10.04.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

1684 νέα άτομα διαγνώστηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) από το τελευταίο update, επιβεβαιώθηκε στην ημερήσια συνέντευξη τύπου. Υπάρχουν τώρα 26667 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Από αυτούς τους ασθενείς, 1278 είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 462 νέοι ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο από την τελευταία ενημέρωση. Το ποσοστό πληρότητας των κλινών για ασθενείς με κορονοϊό στη ΜΕΘ είναι 58% προς το παρόν “, πρόσθεσε o ιολόγος Steven Van Gucht. 404 άνθρωποι πήραν εξιτήριο.

Επιπλέον, 171 θανάτους μεταξύ 18 και 31 Μαρτίου αναφέρθηκαν επίσης από τους φλαμανδικούς Οίκους ευγηρίας και ανακοινώθηκαν σήμερα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Καραντίνα ; – Γνώση! Μαθαίνουμε Online Γαλλικά & Ολλανδικά με ένα από τα φροντιστήρια στο SuperGreeks

Από την έναρξη της πανδημίας, 3019 ασθενείς έφυγαν από τις συνέπειες του ιού στο Βέλγιο εκ των οποίων οι 325 από την τελευταία ενημέρωση. Αν συνυπολογίσουμε και τα νέα στοιχεία από τους οίκους ευγηρίας της Φλάνδρας, αυτό το νούμερο φτάνει στους 496 θανάτους για την τελευταία, σημερινή ενημέρωση.

Από τους 325 θανάτους που ανακοινώθηκαν για εχθές στην τελευταία ενημέρωση, μόνο οι 114 επιβεβαιώθηκαν στα νοσοκομεία. Οι υπόλοιποι άνθρωποι έφυγαν χωρίς να έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία , αλλά κυρίως σε οίκους ευγηρίας.

Διαβάστε ακόμα

Mένουμε σπίτι, αγοράζουμε online, αγοράζουμε ελληνικά!

Δείτε εδώ τις επιχειρήσεις που πωλούν Online σε Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks