Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 11.05.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία


Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

368 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Δευτέρα 11.05.2020. Υπάρχουν ως τώρα 53449 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Η πτωτική τάση στον αριθμό των ανθρώπων που βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό έχει σταματήσει προς το παρόν, αλλά σύμφωνα με τον Van Gucht, αυτό οφείλεται στη στρατηγική των τεστ, η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα. “Τώρα άτομα με ήπια συμπτώματα μπορούν, επίσης, να δοκιμαστούν και θα εισάγονται επίσης στα στατιστικά στοιχεία”, είπε στη συνέντευξη τύπου του Εθνικού Κέντρου Κρίσεων. “Αυτός είναι πιθανώς ο κύριος λόγος για τον οποίο αυξάνεται ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται θετικοί.”

Τις τελευταίες 24 ώρες, 60 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και 55 πήραν εξιτήριο. 478 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας. Από τις 15 Μαρτίου, 13.697 ασθενείς πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχουν θεραπευτεί.

Παρατηρούμε μία πολύ μεγάλη μείωση των ατόμων που έχουν ανάγκη από ΜΕΘ.

“Όσο έχουμε λιγότερο από 100 ασθενείς που νοσηλεύονται την ημέρα, πάμε καλά “δήλωσε ο Van Gucht.

62 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 8707 άνθρωποι. Από τους οποίους οι 35 πέθαναν στο νοσοκομείο και οι 26 σε κέντρα φροντίδας.

This image has an empty alt attribute; its file name is PLEXI-POST-3B-1024x1024.png
Στη Sign Maker απευθυνόμαστε και για τα απαραίτητα plexiglass των επιχειρήσεων μας. Σε Βέλγιο και Ελλάδα η Sign Maker διαθέτεις τις υπηρεσίες της και θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας στο SG.

Γραφικό με τους αριθμούς των ασθενών που πέθαναν ανά ημέρα κατά τη διάρκειας της πανδημίας και λόγω COVID-19

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks