Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 16.04.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

1236 νέα άτομα έχουν βρέθηκαν θετικά για το νέο κοροναϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη. Υπάρχουν τώρα 34809 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Από αυτούς τους ασθενείς, 1182 είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 310 νέοι ασθενείς εισήχθησαν στο νοσοκομείο από την τελευταία ενημέρωση.

Κάνουμε Πάσχα με ελληνικό τραπέζι!

Από τους 417 θανάτους που ανακοινώθηκαν για εχθές στην τελευταία ενημέρωση, μόνο οι 127 επιβεβαιώθηκαν στα νοσοκομεία. Οι υπόλοιποι άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή χωρίς να έχουν διακομιστεί στα νοσοκομεία , αλλά κυρίως σε οίκους ευγηρίας. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 4857 άτομα.

7.000 τεστ πραγματοποιήθηκαν σε οίκους ευγηρίας.

Ψάχνεις για τεχνίτες σε Ολλανδία και Βέλγιο; #SuperGreeks 😉

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Διαβάστε ακόμα για τα νέα μέτρα στο Βέλγιο που θα ισχύουν μέχρι τις 3 Μαϊού

Διαβάστε ακόμα τη συνέντευξη του SuperGreeks με τον καθηγητή και ερευνητή Αναστάσιο Περράκη. *Συζητάμε για τον COVID-19, την εποχιακή γρίπη, την Ελλάδα, την Ολλανδία και το Βέλγιο, τα μέτρα που πάρθηκαν, τα τεστ, τα συστήματα υγείας και άλλα περισσότερα.

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks