Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 25.08.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Οι τάσεις έχουν ανέβει σε όλα τα επίπεδα στο Βέλγιο σε σχέση με πριν ένα -δύο μήνες , αλλά είναι λίγο καλύτερα τα πράματα όπου για εντέκ

Τα κρούσματα

Για ένατη συνεχόμενη ημέρα τα κρούσματα ανά ημέρα μειώνονται με κατά μέσο όρο 473.3 άτομα βρίσκονται θετικοί στον κορονοιό αυτή την εβδομάδα. Αυτός ο μέσος αριθμός είναι 15% χαμηλότερος σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Βέλγιο, από την αρχή της πανδημίας, είναι 82092.

Εισαγωγές στα νοσοκομεία του Βελγίου

Ο αριθμός των εισαγωγών στο νοσοκομείο μειώνεται επίσης με μέσο όρο 27,9 ανά ημέρα. Μια πολύ μικρή μείωση παρατηρούμε σε σχέση με χθες και μια μείωση του 16% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα.

Άνθρωποι που έφυγαν από τη ζωή λόγω Covid-19 στο Βέλγιο

Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετές εβδομάδες μειώθηκαν κατά 23% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, μεταξύ 15 και 21 Αυγούστου. Ο μέσος όρος θανάτων ανά ημέρα είναι στους 7,3.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων στο Βέλγιο από την αρχή της πανδημίας είναι 9996. Από εχθές προστέθηκαν 4 θάνατοι και αυτό το νούμερο έδωσε και την παραπάνω μεγάλη μείωση στον μέσο όρο.

Αγαπητοί SuperGreeks, θέλουμε να σας παρακαλέσουμε να φοράτε μάσκες όπου χρειάζεται, να αποφεύγετε τα μεγάλα πλήθη, να πλένετε τακτικά τα χέρια σας και να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους συνανθρώπους μας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks