Ολλανδία: Επιδοτήσεις ύψους 41,5 εκατομμυρίων ευρώ καταβάλλονται σε νέους επιστήμονες

Ολλανδία-Επιστήμονες-Επιδοτήσεις

Κατά τη φετινή χρονιά, ο οργανισμός επιστημονικής έρευνας NWO στην Ολλανδία θα δώσει 41,5 εκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις162 νέων, ταλαντούχων επιστημόνων που πρόσφατα πήραν το διδακτορικό τους. Οι 90 γυναίκες και οι 72 άνδρες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιχορήγηση με τον όνομα “Veni” για να αναπτύξουν περαιτέρω τις δικές τους ερευνητικές ιδέες στα επόμενα τρία χρόνια. 

Η φετινή έρευνα των βραβευμένων “Veni” επικεντρώνεται σε αντικείμενα, όπως ο αντίκτυπος των κοινωνικών δικτύων στη δημοκρατία, η ανάπτυξη ενός βιοαισθητήρα που συμβάλλει στη δημιουργία προφίλ δακτυλικών αποτυπωμάτων, καθαρότερη παραγωγή υδρογόνου για τη μετάβαση της ενέργειας, τη ζωή γύρω από γνωστούς καλλιτέχνες, τις επιδράσεις του καρκίνου μαστού κ.α..

Το 14% νέων επιστημόνων πήρε επιχορήγηση

Η επιχορήγηση Veni, μαζί με τις Vidi και Vici, είναι μέρος του προγράμματος ταλέντων NWO. Κάθε χρόνο τα βραβεία NWO επιχορηγούν νέους επιστήμονες όταν παρουσιάζουν μια πολλά υποσχόμενη έρευνα. Συνολικά 1.127 επιστήμονες υπέβαλαν τις ερευνητικές τους προτάσεις για χρηματοδότηση φέτος. Το 14% από αυτούς έλαβαν επιχορήγηση 250 χιλιάδων ευρώ.
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


ΚάνεLike στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία ,το Βέλγιο , τη Γερμανία , την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?