Γερμανία: Κουρέας εξυπηρετεί τους πελάτες του σε εξωτερικό χώρο

κομμωτήριο-γερμανία-κορονοιός

Την πρωτοβουλία να επεκτείνει τα όρια του κουρείου του πήρε ένας κομμωτής στη Γερμανία, ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες του που θέλουν να προλάβουν το lockdown.

Τη στιγμή που η Γερμανία ετοιμάζεται για αυστηρό lockdown, τα καταστήματα, αλλά και οι καταναλωτές κινητοποιούνται για να προλάβουν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Παρότι τα περιθώρια είναι εξαιρετικά στενά, υπάρχουν επαγγελματίες αρκετά ευφάνταστοι που προσπαθούν να εξυπηρετήσουν την πελατεία τους, αλλά και να «σώσουν» τον χειμαζόμενο τζίρο τους.

Αυτό φαίνεται πως σκέφτηκε ένας κουρέας στο Ντέλμενχορστ, μια πόλη 75.000 κατοίκων της Κάτω Σαξωνίας. Λίγο πριν κλείσουν τα κομμωτήρια, ένας κουρέας επιστράτευσε μη συμβατικά μέσα.

Αποφάσισε, λοιπόν, να χτενίζει όλους τους πελάτες που δεν μπορούν πλέον να βρουν μια θέση στο κατάστημα σε εξωτερικούς χώρους χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

«Το κατάστημα ήταν πλήρες και πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις, ώστε η υγεία να μην κινδυνεύει», εξηγεί ο κομμωτής Σέιν Γκεζγκίν.

Παρόλο που κάποιος έπρεπε να κάνει κράτηση, ορισμένοι πελάτες εμφανίστηκαν πολύ νωρίς προκειμένου να εξυπηρετηθούν. «Δεν είναι ωραίο να αφήνεις τους πελάτες σου έξω», λέει ο ιδιοκτήτης. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε να κουρεύει εκτός μαγαζιού.

Αλλά για να μην πιάσει κανείς κρύωμα, ο ιδιοκτήτης σιγουρεύεται ότι κανείς δεν βγαίνει με βρεγμένα μαλλιά.

Όσοι δεν κατάφεραν να κλείσουν ραντεβού, αλλά προτιμούν να κάθονται στη ζέστη, μπορούν να επωφεληθούν του διευρυμένου ωραρίου του κομμωτηρίου. Μέχρι και απόψε, θα κλείνει στις 23:00.

Πηγή: delmenews.de – εμείς το αντλήσαμε από εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks