Κλειστά τα σύνορα της Ολλανδίας για Σέρβους και Μαυροβούνιους

aerodromioo

Μετά την Ελλάδα ακολουθεί και η Ολλανδία με το κλείσιμο των συνόρων της προς τους Σέρβους και Μαυροβούνιους. Ο λόγος είναι ότι υπάρχει ξανά έξαρση του κορονοιού σε αυτές τις χώρες.

Το υπουργικό συμβούλιο επέβαλε και πάλι απαγόρευση εισόδου για κατοίκους της Σερβίας και του Μαυροβουνίου στην Ολλανδία. “Δυστυχώς, η κατάσταση στη Σερβία και το Μαυροβούνιο έχει επιδεινωθεί σε τέτοιο βαθμό που το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να επιβάλει εκ νέου την απαγόρευση ταξιδιών από και προς αυτά τα 2 κράτη για την προστασία της δημόσιας υγείας στις Κάτω Χώρες”, έγραψε ο υπουργός Δικαιοσύνης Grapperhaus σε επιστολή προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η Σερβία φάνηκε να ελέγχει το ξέσπασμα της πανδημίας τον περασμένο μήνα. Την περασμένη εβδομάδα, κάτοικοι της Σερβίας και του γειτονικού Μαυροβουνίου ήταν και πάλι ευπρόσδεκτοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά από αυτό, ο ιός επανεμφανίστηκε στη Σερβία. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει ξανά από αυτό το Σαββατοκύριακο. Η κατάσταση στο Μαυροβούνιο είναι επίσης χειρότερη από τον μέσο όρο στις χώρες της ΕΕ.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ολλανδίας συνιστά να ταξιδεύετε μόνο στη Σερβία ή στο Μαυροβούνιο όταν είναι απολύτως απαραίτητο.

Διευκρίνηση : Μπορείτε κανονικά για την ώρα να περνάτε με τα αυτοκίνητα σας τα σύνορα από Σερβία προς Ελλάδα και το αντίστροφο. Δεν μπορείτε να κάνετε διανυκτέρευση στη χώρα , τα μαγαζιά είναι κλειστά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks