Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 06.05.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία


Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

272 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου τη Τετάρτη 06.05.2020. Υπάρχουν ως τώρα 50781 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Οι αριθμοί αυτοί είναι σαφώς μειωμένοι, δήλωσε ο ιολόγος Steven Van Gucht στη συνέντευξη τύπου του Εθνικού Κέντρου Κρίσεων.

«Υπάρχει μια σημαντική μείωση του συνολικού αριθμού των ατόμων που έχουν διαγνωστεί με κορονοιό», δήλωσε ο Van Gucht. “Αυτός ο αριθμός μειώνεται κατά 5 έως 15 % ανά ημέρα.”

Τις τελευταίες 24 ώρες, 116 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και 290 πήραν εξιτήριο. 646 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

“Αυτή είναι μια μικρή αύξηση μετά από τρεις ημέρες φθίνουσας πορείας στους ασθενείς που εισάγονταν στα νοσοκομεία”, δήλωσε ο Van Gucht. Ο ιολόγος αναμένει ότι ο αριθμός αυτός θα μειωθεί ξανά.

110 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 8339 άνθρωποι.

229 θάνατοι από τα νοσοκομεία προστέθηκαν αναδρομικά στο σύνολο τους. Αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν μεταξύ 24 Μαρτίου και 4 Μαΐου.

« Ο αριθμός των θανάτων μειώνεται πάντοτε, κατά 6 έως 11 τοις εκατό την ημέρα», δήλωσε ο ιολόγος του Βελγίου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks