Κορονοϊός: Update Βέλγιο – 30.04.20

κορονοιός-θάνατοι-κρούσματα-νοσοκομεία

Κάνουμε like στη facebook σελίδα του SuperGreeks για να ενημερωνόμαστε για το Βέλγιο, την Ελλάδα και την Ολλανδία στην ελληνική γλώσσα!

660 νέα άτομα βρέθηκαν θετικά για το νέο κορονοϊό (Covid-19) στο Βέλγιο, επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Πέμπτη 30.04.2020. Υπάρχουν ως τώρα 48519 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις στο Βέλγιο.

Τις τελευταίες 24 ώρες, 178 άτομα νοσηλεύτηκαν από το νέο κορονoϊό και 293 πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Συνολικά 3609 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία του Βελγίου. 769 άνθρωποι βρίσκονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας. ( Μειώνεται σταδιακά ο αριθμός στις ΜΕΘ ).

texnites-udraulikoi-vrukselles

perfect wall είναι μια τεχνική εταιρεία με έδρα τις Βρυξέλλες.
Αναλαμβάνουμε παντός τύπου γενικές ανακαινίσεις και τεχνικές εργασίες. Υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, γυψοσανίδες, πλακάκια, ελαιοχρωματισμοί, πλακάκια κ.α. – Πληροφορίες επικοινωνίας στο SuperGreeks.

93 άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή από την τελευταία ενημέρωση. Στο σύνολο έχουν φύγει από τη ζωή στο Βέλγιο και λόγω του κορονοϊού 7594 άνθρωποι. *Παρατηρούμε μία αρκετά μεγάλη μείωση στα νούμερα των ανθρώπων που φεύγουν από τη ζωή λόγω του COVID-19.

Και μετά την καραντίνα… Πάμε για Hair Styling στις Βρυξέλλες!

Στο σύνολο έχουν πραγματοποιηθεί 233688 τεστ στη χώρα του Βελγίου. 6964 πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο. ( Παρατηρούμε ότι τα τεστ αυξήθηκαν κατά 2000 ημερησίως από την προηγούμενη εβδομάδα ).

Κάνουμε την εγγραφή μας στο Newsletter του SuperGreeks για να λαμβάνουμε προσφορές, διαγωνισμούς, νέα & tips στην ελληνική γλώσσα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks