Ολλανδία: Δυνατός άνεμος σήμερα στη χώρα. Εκδόθηκε κίτρινος προειδοποιητικός κωδικός

Ολλανδία-Αέρας-Καιρός

Δυνατούς ανέμους αναμένει σήμερα η Ολλανδία, άνεμοι που θα εκδηλωθούν σήμερα το απόγευμα, και θα φτάσουν κατά μήκος της ακτής ακόμα και τα 100 χλμ/ωρα. Μάλιστα η μετεωρολογική υπηρεσία KNMI εξέδωσε κίτρινο κωδικό προειδοποίησης για το μεγαλύτερο μέτος της χώρας. 

Συγκεκριμένα η προειδοποίηση καιρού αφορά τις παράκτιες επαρχίες, καθώς και το Flevoland, το IJsselmeergebied, το Friesland και το Groningen. 

Ισχύει από τη 1:00 μ.μ. τα ξημερώματα και η KNMI αναμένει ότι οι άνεμοι θα εξασθενίσουν μέσα σε μια νύχτα. “Η κυκλοφορία και οι εξωτερικές δραστηριότητες ενδέχεται να παρεμποδιστούν”, ανέφερε η KNMI. Υπάρχει επίσης κίνδυνος πτώσης δέντρων και κλαδιών. “Ακολουθήστε τις καιρικές αναφορές και τις προειδοποιήσεις” τονίζουν οι ειδικοί.

Ασυνήθιστες θερμοκρασίες για την εποχή

Την Πέμπτη η Ολλανδία θα έχει μεγάλες περιόδους ηλιοφάνειας, ενώ ανα διαστήματα θα υπάρχει και συννεφιά. Τα νότια μέρη της χώρας μπορούν να αναμένουν βροχή το απόγευμα, με πιθανότητα βροντών. Οι μέγιστες θερμοκρασίας θα κυμανθούν από 16 βαθμούς στα βορειοδυτικά και 19 βαθμούς στα νοτιοανατολικά.

Η Παρασκευή θα είναι συννεφιασμένη, αλλά με αρκετό διάστημα ηλιοφάνειας. Αναμένεται βροχή και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Το Σαββατοκύριακο θα είναι ήπιο για την εποχή του χρόνου, με μέγιστη θερμοκρασία μεταξύ 14 και 18 βαθμών. Οι μέρες θα είναι συννεφιασμένες, με περισσότερες πιθανότητες βροχής την Κυριακή παρά το Σάββατο.

Σε κάθε περίπτωση αγαπάμε φθινόπωρο και μόνο για τα χρώματα του <3

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks