Ολλανδία – Καιρός: Υπάρχει ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο μπροστά

Ολλανδία-Καιρός-Σαββατοκύριακο

Ένα μερικώς συννεφιασμένο πρωινό Παρασκευής θα γίνει όλο και πιο ηλιόλουστο στο υπόλοιπο της ημέρας για την Ολλανδία, ενώ για το Σάββατο αναμένεται ηλιοφάνεια, σύμφωνα με το μετεωρολογικό ινστιτούτο KNMI. 

Την Κυριακή οι προβλέψεις αναφέρουν συννεφιά, αλλά χωρίς βροχής ενώ κατά διαστήματα θα υπάρξει ηλιοφάνεια. Σ’ ότι αφορά την θερμοκρασία, ενώ η Παρασκευή θα είναι κρύα, το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ πιο ήπιο, με μέγιστη θερμοκρασία έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Η Παρασκευή ξεκίνησε με πολλά σύννεφα στο βορρά και ηλιοφάνεια στο νότο. Τα σύννεφα θα εκκαθαριστούν από όλη τη χώρα όσο προχωράει η ημέρα, αν και ο βορράς θα είναι απαλλαγμένος από σύννεφα μόνο το βράδυ. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν περίπου τους 11 βαθμούς, με ασθενή άνεμο από νοτιοανατολικά.

Ηλιοφάνεια το Σάββατο, συννεφιά χωρίς βροχή την Κυριακή

Το Σάββατο θα είναι σε μεγάλο βαθμό ηλιόλουστο, με μερικά ψηλά σύννεφα να κάνουν την εμφάνισή τους αργά το απόγευμα. Οι θερμοκρασίες το απόγευμα θα κυμανθούν από 11 βαθμούς στο βορρά έως 16 βαθμούς στο νότο.

Η Κυριακή θα επιστρέψει κυρίως με συννεφιά, αλλά και περιόδους ηλιοφάνειας. Οι θερμοκρασίες το απόγευμα θα είναι πολύ υψηλότερες από τις συνηθισμένες για τις αρχές Νοεμβρίου και θα φτάσουν τους 15 ή 16 βαθμούς

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks