Ποιες ηλικιακές ομάδες εμβολιάζονται τώρα στην Ολλανδία;

Πληροφορίες για τους εμβολιασμούς στην Ολλανδία μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο μας άρθρο ( Πως, πότε και με ποιον τρόπο πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί στην Ολλανδία; ). Σήμερα θα δούμε λίγο ποιες ηλικίες εμβολιάζονται αυτή την εποχή, ώστε να γνωρίζετε και εσείς πότε περίπου θα έρθει η σειρά σας για το εμβόλιο.

Τα άτομα που γεννήθηκαν το έτος 1982 ή 1983 πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο για να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους τελικά.

Από εχθές ξεκίνησαν τα ραντεβού για εμβολιασμούς γι’ αυτούς που γεννήθηκαν το 1981. Τη Δευτέρα ήταν η σειρά των ανθρώπων από το ’79 και το ’80. Και την περασμένη εβδομάδα, άτομα από το 1969 έως το 1978 ήταν ήδη σε θέση να προγραμματίσουν ένα ραντεβού.

Σύμφωνα με τον υπουργό υγείας De Jonge, οι άνθρωποι από το ’82 / ’83 δεν μπορούν ακόμη να ορίσουν ημερομηνία λόγω της νέας συμβουλής του Συμβουλίου Υγείας να γίνονται εμβόλια μόνο με την Pfizer και τη Moderna. Ίσως να αρχίσουν από αύριο να προγραμματίζουν ραντεβού και αυτές οι ηλικίες.

Ο De Jonge υποθέτει ότι θα υπάρχουν ερωτήσεις και αναταραχή μεταξύ των ατόμων που έχουν ραντεβού για το εμβόλιο της Janssen. 

“Τα ραντεβού ακυρώνονται επειδή πρέπει να προγραμματιστούν εκ νέου.

Σχόλιο: Γενικά έχει αποτύχει το παγκόσμιο σύστημα με τους εμβολιασμούς. Δεν έχει επικοινωνηθεί καθόλου σωστά όλη η ιστορία με τα εμβόλια.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks