Στιγμιότυπα από το Festival του Rembrandt στο Leiden

Από εχθές γράψαμε για το Leiden , τον Rembrandt και το φεστιβάλ που γίνεται προς τιμήν του αυτό το Σάββατοκύριακο ( Διαβάστε το άρθρο μας εδώ! ). Το #SuperGreeks βρέθηκε στα κανάλια του Λάιντεν όπου θυμίζουν μιαν άλλη εποχή. Το Festival πραγματοποιείται στους δρόμους και το ιστορικό κέντρο της πόλης όπου για αυτές τις 2 ημέρες θα θυμίζει μιαν άλλη εποχή απεικονίζοντας την εποχή που έζησε τα πρώτα του 25 χρόνια, ο Rembrandt. Όλη η πόλη ένα πάρτυ, με χιλιάδες εθελοντές ντυμένους με ρούχα εποχής και να συμμετέχουν σε διάφορα shows. Ένα party για όλες τις ηλικίες. Όλοι συμμετέχουν!

Φαγητό, μουσικές, θεατρικά με παιδάκια και ενήλικες, αναπαραστάσεις από την εποχή που έζησε ο Rembrandt και κάθε είδους show σχετικό που μπορείτε να φανταστείτε.

Αξίζει κανείς να επισκεφτεί κανείς αυτό το ΣΚ, το πάντα ήσυχο και γραφικό Λέιντεν. Είναι μία μοναδική εμπειρία το φεστιβάλ όπου θα σας γυρίσει σε μια άλλη εποχή. Την εποχή του νεαρού Rembrandt!

Παρακάτω με φωτογραφίες θα σας δείξουμε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Λάιντεν και στο φεστιβάλ προς τιμήν του σπουδαίου ζωγράφου Rembrandt:

Η κεντρική πλατεία όπου θα έχει όλη μέρα διαφορετικά show

εποχής!

Το σχολείο

Οι πλύστρες

Η γιαγιάκα με τους καταπληκτικούς ήχους της

Μουσικές γενικά

Rembrandt παντού

Ο βαρελάς

Live ζωγραφική

Workshop γλυπτικής

Το πλέξιμο

Θεατρικές παραστάσεις με τη συμμετοχή πολλών παιδιών

Εμπειρία με VR στο Singel park του Rembrandt

Σαντουιτσάκια με Σολωμό με Special ψήσιμο

Περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks