Τα ζευγάρια εξ’ αποστάσεως στα χρόνια του κορονοιού διαμαρτυρήθηκαν στις Βρυξέλλες την Κυριακή

ζευγάρια-εξ-αποστάσεως

Ο έρωτας. Αχ! αυτός ο έρωτας. Τι όμορφος που είναι ακόμα και αν είναι εξ’ αποστάσεως. Μας αρέσουν ή δε μας αρέσουν οι σχέσεις εξ’ αποστάσεως, αυτές υπάρχουν και κάποιοι με τον κορονοιό, “τραβάνε λούκι”.

Την Κυριακή περίπου 50 άτομα συγκεντρώθηκαν στις Βρυξέλλες για να διαμαρτυρηθούν για τα τελευταία μέτρα για τον Covid-19 που αφορούν και αυτού του είδους τα ζευγάρια. Διαμαρτύρονται και θεωρούν αυτά τα μέτρα αυστηρά και παλιομοδίτικα.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν μπροστά στην Ομοσπονδιακή Δημόσια Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, μετά την ανακοίνωση της Πρωθυπουργού Wilmès την Πέμπτη ότι τα ζευγάρια εξ’ αποστάσεως θα μπορούν να ταξιδεύουν για να δούνε ο ένας τον άλλον αν έχουν μια σχέση μακρά σε διάρκεια και υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Το ερώτημα είναι πως ορίζουμε μια διαρκή / μακρά σχέση. Σε πόσο καιρό μπορούμε να την ορίσουμε ;

Οι προϋποθέσεις δεν έχουν ακόμη καθοριστεί οριστικά, αλλά σύμφωνα με την Wilmès, θα πρέπει να αφορά μια σχέση τουλάχιστον δύο ετών, ή συντρόφους που έχουν ζήσει μαζί για τουλάχιστον ένα χρόνο. Έχοντας ένα παιδί το ζευγάρι, τότε πληρεί σίγουρα τις προϋποθέσεις.

Πολλά μέλη της ομάδας «Η αγάπη δεν είναι τουρισμός» πιστεύουν ότι αυτές οι συνθήκες είναι «αυθαίρετες», «ντεμοντέ» και «πολύ αυστηρές».

Αυτό που απαιτούν τα μέλη της ομάδος είναι να οριστεί ως διαρκείς και μακρά σχέση μια τέτοια που έχει διάρκεια 6 μήνες.

Πηγή

Τα έχουμε και αυτά μέσ’ τον κορονοιό SuperGreeks μου. O έρωτας σίγουρα δε θα εκλείψει από ένα ζευγάρι ότι και να γίνει. Για τον έρωτα δεν υπάρχουν σύνορα – δεν υπάρχουν “κορονοιοί”! Στηρίζουμε τους απανταχού ερωτευμένους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks