Τιμώμενο μέρος του Greek hub fest από την Ελλάδα είναι η Λέρος

λέρος-δωδεκάνησα-διακοπές

Τιμώμενο μέρος του Greek hub fest από την Ελλάδα σήμερα είναι το ακριτικό νησί της Λέρου ! Επιλέξαμε αυτό το νησί γιατί αυτά είναι τα μέρη που χρειάζονται μεγαλύτερη προβολή και επικοινωνία, γιατί είναι ακριτικό και γιατί είναι πανέμορφο.

Είναι αυτά τα πιο μικρά νησιά που μέχρι και τις ημέρες μας παραμένουν αυθεντικά.

Για τη Λέρο:

📜 Ιστορική Σημασία : Η Λέρος ήταν στρατηγικής σημασίας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το μεγάλο φυσικό λιμάνι της στο Λακκί ήταν η τοποθεσία μιας σημαντικής ναυτικής βάσης. Το νησί έχει ακόμα υπολείμματα πολέμου, συμπεριλαμβανομένων τούνελ και πολεμικών πλοίων, τα οποία πλέον χρησιμεύουν ως ιστορικά αξιοθέατα.

🇮🇹 Ιταλική Αρχιτεκτονική: : Το νησί φέρει αρχιτεκτονικές επιρροές από την περίοδο της ιταλικής κατοχής, ιδιαίτερα στο Λακκί, όπου τα κτίρια αρ ντεκό αντικατοπτρίζουν το ιταλικό ρασιοναλιστικό στυλ.

⛱ Φυσική Ομορφιά : Η Λέρος είναι γνωστή για τις ήρεμες παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και το καταπράσινο τοπίο, που την καθιστούν μια γαλήνια απόδραση. Έχει μια ακτογραμμή διάσπαρτη με μικρούς και γραφικούς κολπίσκους, προσφέροντας εκπληκτικά τοπία και ένα γαλήνιο περιβάλλον για τους επισκέπτες !

Το καλό μας φιλαράκι Manolis Makris από τη Λέρο θα μας συστήσει το νησί του καλύτερα από τον καθένα. Θα μάθουμε γι’ αυτό και γιατί όχι… φέτος το καλοκαίρι να κάνουμε διακοπές στα Δωδεκάνησα και πιο συγκεκριμένα στο νησί της Λέρου.

Σήμερα στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks