2 χρόνια SuperGreeks – Το 1ο μας λογότυπο

Με αυτό το λογότυπο ξεκινήσαμε πριν ακριβώς από 2 χρόνια το #SuperGreeks. Με πίεση ζητήσαμε από τον συνεργάτη μας γραφίστα να μας ετοιμάσει ένα μοναδικό, custom λογότυπο με funny χαρακτήρα όπου θα προσεγγίζαμε όμορφα όλους τους SuperGreeks όπου θα συναντούσαμε στο διάβα μας.

Baba Chico σε ευχαριστούμε πολύ ! Αδερφός και συνεργάτης αγαπημένος. Το αποτέλεσμα ακριβώς αυτό που θέλαμε για εκείνη την εποχή. #SuperGreek !

Η ιστοσελίδα έγινε μόλις σε μερικές ώρες και ήμασταν Online.

Ένα κείμενο μεγάλο με την παρουσίαση μας, με δυνατές λέξεις και μια έκθεση που εξηγούσε το ποιοι είμαστε και το τι θέλουμε να κάνουμε. Τότε δε γνωρίζαμε ακριβώς τι θέλουμε να κάνουμε είναι η αλήθεια μιας και η ιδέα ήταν πολύ ώριμη ακόμα , αλλά ήμασταν βέβαιοι ότι για ότι και αν κάνουμε θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Σε επίπεδο B2B, B2C και πάντα ανθρώπινο. Και ήμασταν βέβαιοι όπως είμαστε και μετά από 2 χρόνια ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα απ’ όσα φανταζόμαστε. Υπό έναν όρο. Την ενότητα. Την συσπείρωση γύρω από τον υγιή ελληνισμό του Εξωτερικού.

Ήδη πετύχαμε αρκετά δεδομένων και των συνθηκών…

#2XroniaSuperGreeks
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?