Ολλανδία: Οι αγρότες μπλοκάρουν τα κέντρα διανομής των σούπερ μάρκετ

ολλανδία-αγρότες-διαδηλώσεις

Οι αγρότες στην Ολλανδία για συνεχόμενη μέρα διαδηλώνουν σε όλη τη χώρα με κάθε μορφής τρόπο. Σήμερα οι διαδηλώσεις αφορούν τον αποκλεισμό των κέντρων διανομής των σουπερ μαρκετ.

Οι διαδηλωτές αγρότες έχουν αποκλείσει τα κέντρα διανομής σε διάφορες περιοχές της χώρας. Τα τρακτέρ εμποδίζουν τα φορτηγά να εισέλθουν και να εξέλθουν από τους χώρους διανομής.

Δεν αναφερθεί πολλά προβλήματα με μποτιλιαρίσματα σε δρόμους της χώρας.

Σε όλη την Ολλανδία οι διαδηλωτές έχουν μπλοκάρει την πρόσβαση των φορτηγών – Πρόκειται για έναν αποκλεισμό σε όλα τα supermarket της χώρας, σε διαφορετικές πόλεις.

Το Κεντρικό Γραφείο Εμπορίου Τροφίμων καλεί τους διαμαρτυρόμενους αγρότες να άρουν άμεσα τους αποκλεισμούς των κέντρων διανομής. Ο εμπορικός σύλλογος προειδοποιεί ότι δεν μπορούν πλέον να γίνουν καθημερινές αγορές εάν τα μπλόκα διαρκέσουν περισσότερο.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τα νέα μέτρα που τους επιβάλλονται λόγω αζώτου και προβαίνουν σε διαφορετικές μορφές διαμαρτυρίας. Για παράδειγμα, έχουν κλείσει την ίδια στιγμή και το λιμάνι του Den Helder και οπότε δεν υπάρχουν καράβια για το νησί του Τέξελ. Έχουν αποκλείσει και περισσότερα λιμάνια σε άλλα σημεία της χώρας.

Ιδιαίτερα πάντως προβλήματα δεν υπάρχουν για την ώρα στους δρόμους της χώρας από τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Φωτογραφία: Εast Media , Πηγή: NOS

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Copyright © 2024 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks