Aνακοίνωση: To SuperGreeks επίσημα στη Γερμανία για τους Έλληνες της Γερμανίας

supergreeks-gia-ellines-ekswterikou

H επίσημη ανακοίνωση του SuperGreeks για την έναρξη της δραστηριότητας μας στη Γερμανία 🙂

Αν ζεις στη Γερμανία ή θέλεις να έρθεις να ζήσεις στη Γερμανία κάνε 👍 στο Facebook page μας 🙂


Καλώς ορίζουμε όλο τον ελληνισμό -και όχι μόνο- της Γερμανίας! Καλώς σας βρήκαμε!

Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το project που δημιουργήσαμε για τους Έλληνες του εξωτερικού. Είμαστε το  #SuperGreeks και είμαστε ήδη 2.5 ετών (https://supergreeks.eu/)! Ξεκινήσαμε από την #Ολλανδία και το #Βέλγιο, ήδη έχουμε 100 επιχειρήσεις στο επαγγελματικό μας δίκτυο και περίπου 1000 άρθρα για τους αναγνώστες μας.

Tι κάνουμε για τους Έλληνες της Γερμανίας ;


Επικοινωνούμε και προβάλουμε τα ελληνικά εγχειρήματα του εξωτερικού και εργαζόμαστε πάνω στο συνεργατικό δίκτυο, γράφουμε καθημερινά άρθρα για την επικαιρότητα, τη φύση, την ιστορία, τη γεωγραφία και τον αθλητισμό, καταγράφουμε όλες τις βασικές ειδήσεις και ενημερώνουμε live για τα μεγάλα γεγονότα, καλύπτουμε όλη την αρθρογραφία που αφορά τη ζωή στα κράτη που δραστηριοποιούμαστε με tips και πρακτικά νέα. Από σήμερα ξεκινάμε με όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, επίσημα και στη Γερμανία.

Το SupporT μας για τους Έλληνες της Γερμανίας


Ακόμα στο SuperGreeks έχουμε να σας παρουσιάσουμε το Support μας, για το οποίο είμαστε περήφανοι. Στο Support μας ανιδιοτελώς απαντάμε σε δεκάδες μηνύματα Ελλήνων του εξωτερικού, για τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε. Αυτά τα μηνύματα ποικίλλουν και αφορούν ερωτήσεις για τη ζωή στο εξωτερικό, πρακτικά ζητήματα για την διαβίωση εδώ, προβλήματα και παράπονα, ιδέες, κουβέντες και προβληματισμούς. *Το SupporT μας για το κοινό της Γερμανίας θα ανοίξει ως υπηρεσία από την 1η Οκτωβρίου.


Και κάπως έτσι η μετανάστευση για τους Έλληνες έγινε πιο απλή, πιο εύκολη.


*Στο SuperGreeks απευθυνόμαστε σε SuperGreeks… Αυτό σημαίνει ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με ευγένεια και σεβασμό. Σε υγιείς ανθρώπους.
** …δεν είμαστε φαν αρνητικών χαρακτηρισμών προς τους συνανθρώπους μας, που προέρχονται από ρατσιστική ή ομοφοβική διάθεση, ή διαφωνίας απόψεων . Λατρεύουμε όλα τα σχόλια στα post μας , αλλά στο επίπεδο που μπορεί να γίνει ένα γόνιμος, εποικοδομητικός διάλογος. Επιζητούμε την διαφωνία ως μέσο εμβάθυνσης και διεύρυνσης της συζήτησης, άρα, για να έχει νόημα παρακαλούμε να είστε όσο πιο ευγενικοί μπορείτε. 📷… οπότε ρατσιστικά και ομοφοβικά σχόλια διαγράφονται απευθείας, όπως και οι χρήστες.
*** Λατρεύουμε τον τόπο μας, την Ελλάδα μας, όμως αγαπάμε εξίσου και τα μέρη που ζούμε στην Ευρώπη και τον κόσμο. Τα αγαπάμε και τα σεβόμαστε. Γι’ αυτό το λόγο γράφουμε κυρίως για τα θετικά που έχουν να μας προσφέρουν οι χώρες που κατοικούμε και δημιουργούμε τη ζωή μας.
**** Θέλουμε να επικοινωνούμε με υγιείς ανθρώπους. Με αυτούς να κάνουμε παρέα και με αυτούς να συνεργαζόμαστε. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά και ιδιαίτερα σε αυτά τα δύσκολα και περίεργα χρόνια που διανύουμε, αυτό είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο.


Be in touch:
Events , online meetups και άλλες δράσεις ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα μας και τα επίσημα social media κανάλια μας.
Άρθρα για τη Γερμανία που έχουν γραφτεί ως σήμερα: https://supergreeks.eu/superblog-results/?sb_cat…
*Τα περισσότερα από τα άρθρα μας για τη Γερμανία το επόμενο διάστημα θα είναι native.

Να σας παρουσιάσουμε τις επιχειρήσεις που ήδη είναι μέλη στο SuperGreeks από τη Γερμανία.
Για γάμους και βαπτίσειςhttps://supergreeks.eu/etairies/lovely-moments/
SuperMarkethttps://supergreeks.eu/etairies/gm-griechischer-top-markt/


Όσες επιχειρήσεις θέλουν να εγγραφούν στην Online κοινότητα Ελλήνων του Εξωτερικού και να επικοινωνήσουν τα προϊόντα / υπηρεσίες του μέσω SuperGreeks, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας: info@supergreeks.eu ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.


*Σύντομα θα έχουμε πολλές επιχειρήσεις Ελλήνων από όλη τη Γερμανία.

Το Facebook page μας: https://www.facebook.com/supergreeksnl
Το instagram: https://www.instagram.com/supergreeks_/

#SuperGreeks – Το διαφορετικό για τον απανταχού Ελληνισμό και τους Έλληνες. Το διαφορετικό γενικά.

Με εκτίμηση
Η ομάδα του SuperGreeks

“Kαι κάπως έτσι για 1η φορά ενώθηκαν Έλληνες από διάφορες χώρες για ένα διαφορετικό σκοπό. Τη δημιουργία του ελληνικού brand”
Ακολούθησε το supergreeks.eu στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα
Mαζί, μπορούμε να κάνουμε πολλά!


Κάνε Like στο post μας στο FB και LIKE στη σελίδα μας για να στηρίξεις την προσπάθεια μας, αλλά και να ενημερώνεσαι καθημερινά στην ελληνική γλώσσα για ότι συμβαίνει στην Ολλανδία , τη Γερμανία , το Βέλγιο και την Ελλάδα. Έχεις επιχείρηση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελλάδα ή την υπόλοιπη Ευρώπη; #BeSuperGreek


Διαβάστε επίσης

Copyright © 2022 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Newsletter για SuperGreeks*ΝΟ SPAM*

Κάνε την εγγραφή σου στο Newsletter των SuperGreeks και μάθε τα πάντα πρώτος στην ελληνική γλώσσα. Επικαιρότητα, αφιερώματα, events κ.α.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?