[Ολλανδία] Τα περισσότερα μέτρα θα αρθούν από τις 25 Φεβρουαρίου- στις 7 η συνέντευξη τύπου

breaking-netherlands

Το υπουργικό συμβούλιο θα ανακοινώσει μάλλον σήμερα στη συνέντευξη Τύπου του κορωνοϊού ότι τα περισσότερα μέτρα θα αρθούν από τις 25 Φεβρουαρίου, την ερχόμενη Παρασκευή

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μάρκ Ρούτε, δε θα είναι στη συνέντευξη τύπου, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το supergreeks.eu την προηγούμενη εβδομάδα.

*Οι SuperGreeks δε θα καλύψουμε με LIVEBLOG τη συνέντευξη τύπου, αλλά θα έχουμε αναλυτικό άρθρο με ό,τι ανακοινωθεί αμέσως μετά.

Θέλεις να ενημερώνεσαι από τους SuperGreeks?

*Όλα τα παρακάτω προκύπτουν από το Ρεπορτάζ- επίσημα θα γνωρίζουμε στη συνέντευξη τύπου που θα δοθεί από τον υπουργό υγείας, στις 19:00.

Θα παραμείνουν μόνο ορισμένες βασικές συμβουλές, όπως το να μην κάνουμε χειραψίες, να τηρούμαι τους κανόνες υγιεινής, καλός αερισμός των χώρων και όταν έχουμε συμπτώματα να παραμένουμε στο σπίτι. Δε θα απαιτείται η μάσκα (η μάσκα θα είναι υποχρεωτική μόνο στα ΜΜΜ και τα αεροπλάνα), δε χρειάζεται το ενάμιση μέτρο απόστασης και η τηλεργασία δεν είναι καθόλου απαραίτητη.

Με αυτόν τον τρόπο, το υπουργικό συμβούλιο υπερβαίνει τις συμβουλές της Ομάδας Διαχείρισης Επιδημιών.

Στον πολιτιστικό τομέα και στον κλάδο της εστίασης η κανονική κατάσταση θα επανέλθει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Τώρα πρέπει να κλείσουν τα πάντα στις 10 το βράδυ. Από την επόμενη Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου, θα πάει στη 1 π.μ. και μια εβδομάδα αργότερα στις 25 Φεβρουαρίου, οι κανονικές γενικές ώρες κλεισίματος θα ισχύουν ξανά. 

Η 25η Φεβρουαρίου είναι και η μέρα που ξεκινά το καρναβάλι.

Το πιστοποιητικό κορωνοιού δε θα ισχύει πια για εξωτερικούς χώρους από τις 25 Φεβρουαρίου. Για εσωτερικούς χώρους μάλλον θα ισχύει το 1G και αυτό με περισσότερα από πεντακόσια άτομα.

Σε λίγο θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Tο supergreeks.eu είναι ανεξάρτητο και δε λαμβάνει κρατική ή άλλη χρηματοδότηση. Με το SuperGreeks η μετανάστευση έγινε πρακτικά ευκολότερη, αλλά και περισσότερο όμορφη. Η οικονομική σας συνεισφορά θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να παρέχουμε περισσότερα χρήσιμα και ουσιαστικά άρθρα, καθώς και άρθρα σε βάθος σχετικά με τη ζωή στο εξωτερικό. Θα μας βοηθήσετε να απαντάμε καθημερινά στα δεκάδες μηνύματα που δεχόμαστε από συνανθρώπους μας στο SupporT του SuperGreeks και να βοηθάμε τις ελληνικές επιχειρήσεις. Θα μας βοηθήσεις να δημιουργήσουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

 

Μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω Ideal, Bancontact, SOFORT, πιστωτικής κάρτας ή Paypal. 

Amount

Author: supergreeks

Διαβάστε επίσης

Copyright © 2023 · #SuperGreeks · Web Design & Development by SuperGreeks

Webinar by SuperGreeks & Protea PreventieΟδηγός για την μετανάστευση στην Ολλανδία

Σκέφτεσαι να μετακομίσεις ή ζεις ήδη στην Ολλανδία; Τότε αυτό το online webinar απευθύνεται σε σένα!